ne çektirmişim murat sen de asılmasaydın bana :D nereye gidiyorsun tuğ
phasan Üye www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/n97-icin-ses-degistirme-programi-lazim-581336.html#post4162197 bu konuma bı yardım etsenız
www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/n97-icin-ses-degistirme-programi-lazim-581336.html#post4162197 bu konuma bı yardım etsenız
phasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ses değiştirme derken? Dönüştürme prosu mu? Amrden mp3 falan gibi? Genişletmek için tıkla ... yanı bırını arayıp konusurken degıstırme dıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: ses değiştirme derken? Dönüştürme prosu mu? Amrden mp3 falan gibi? Genişletmek için tıkla ... yanı bırını arayıp konusurken degıstırme dıyorum
phasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: napacan olum o proyu mendil tut ağzına değişir Genişletmek için tıkla ... sımdı cok lazım ya allah aşkına bı yardım edın lutfen
- SerkeŞ -' Alıntı: napacan olum o proyu mendil tut ağzına değişir Genişletmek için tıkla ... sımdı cok lazım ya allah aşkına bı yardım edın lutfen
phasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: taradın mı s60v5 bölümünü?, şimdi mobilim, yarın fırsat bulamam, bu iş pazara kalır Genişletmek için tıkla ... baktımda bulamadım hadı ya lutfen allahını sevıyorsan yardım et bende mobılım ----------Eklendi @ 01:12:39 ---------- Yazıldı @ 01:12:06 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... hos geldın
- SerkeŞ -' Alıntı: taradın mı s60v5 bölümünü?, şimdi mobilim, yarın fırsat bulamam, bu iş pazara kalır Genişletmek için tıkla ... baktımda bulamadım hadı ya lutfen allahını sevıyorsan yardım et bende mobılım ----------Eklendi @ 01:12:39 ---------- Yazıldı @ 01:12:06 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... hos geldın
phasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: selam Furkan kardeş tamam dur bakıcam bi Genişletmek için tıkla ... cok saoll
phasan Üye endometozon' Alıntı: mrb gececileeeer nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ıyım sen nasılsın
Amaru Shady Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 3 misafir) Pondusss, phasan+, - SerkeŞ -+ ​ben de varım
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 3 misafir) Pondusss, phasan+, - SerkeŞ -+ ​ben de varım