Selamun Aleykum
mstf_l Üye - SerkeŞ -' Alıntı: İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin abi sen universiteye gidiyordun dimi ----------Eklendi @ 22:26:07 ---------- Yazıldı @ 22:25:44 ---------- coolasker54' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam
- SerkeŞ -' Alıntı: İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin abi sen universiteye gidiyordun dimi ----------Eklendi @ 22:26:07 ---------- Yazıldı @ 22:25:44 ---------- coolasker54' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam
mstf_l Üye devran_34' Alıntı: sa herkese merhaba iyi forumlar by kendinize iyi bakın... Genişletmek için tıkla ... Noldu gidiyon muda ----------Eklendi @ 22:30:14 ---------- Yazıldı @ 22:29:04 ---------- Byhaydar' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
devran_34' Alıntı: sa herkese merhaba iyi forumlar by kendinize iyi bakın... Genişletmek için tıkla ... Noldu gidiyon muda ----------Eklendi @ 22:30:14 ---------- Yazıldı @ 22:29:04 ---------- Byhaydar' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
s10olsun Üye Arkadaşlar facebookta @+[3625163:0] böyle bir kodu + sını silerek yapıştırıyoruz koddaki sayfa geliyor BENDE SAYFAMI BÖYLE YAYINLAMAK İSTİYORUM BİLEN VARMI VARSA PM İLE ANLATIRMI.,
Arkadaşlar facebookta @+[3625163:0] böyle bir kodu + sını silerek yapıştırıyoruz koddaki sayfa geliyor BENDE SAYFAMI BÖYLE YAYINLAMAK İSTİYORUM BİLEN VARMI VARSA PM İLE ANLATIRMI.,
Revengeful Emekli Yönetici Sohbete katılmak isterdim ama malesef sinav var ve uyumam lazim. Hadi iyi geceler iyi sohbetler