greenmile
Üye
işten cıkmadı henüz
----------Eklendi @ 00:47:53 ---------- Yazıldı @ 00:44:38 ----------
bu olayı buraya taşıman okadar saçmakı.
sana msj dada dedim dimi Murat ben kimseyı şikayet etmedim hatta evet tuğbayla aramı zkotu ve herkes benden bildi benim şikayet ettgımı düşündler ama ben yağmadım bunu herkes bılsın
ben sabahtan berı tek kelıme etmedım bu konuyu buraya tasıman çok yersız sen geldın bana sordun bende cvp verdım bukadar basıt
Konuda tubayla konuştuğumuz kişi kesinlikle sen değilsin,hatta orada dedim ki sorun benim sen normal bir konu açsan kaldırılmazdı bu konu diye bas bas bağırdım.Seninle benim sorunum yok neden şikayet edesin değil mi?
Sana mantıklı geliyor mu?Mesajlarında da beni suçluyorlar dedin.Sana attığım mesajlardan Tubanın bile haberi yok.Aran bozuk diye olabilir belki dedim mesaj attım.Sende hayır dedin.
Ama her mesajında herkes beni suçluyor diyorsun.Suçlayanların kim olduğunu bilmek istiyorum.Pınarda seni suçladığımı sanıyor şimdi.Attığım mesajları keşke ona atsaydın üstüme geliyorlar demeden.Görende tehdit ettim sanacak.Birşeyleri ispatlamak için illa aramızdaki mesajları buraya mı koyayım? ve millet inansın bana seni suçlamadım diye.Gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum Pelin şuan.Şunu bil ki ne konuda ne mesajlarda kesinlikle seni sorumlu tutmadım bu olayda.Aklıma bile gelmedin yani,Tuba ile zaten konuşmuyorsunuz adın bile geçmedi.Ama sen sürekli üstüme geliyorlar lafını lütfen bırak gerçekten birisi geliyorsa da bana da söyle ilk ben karşı çıkayım bu olaya.

bide seni görelim yardımcı istersen buradayım