iyi geceler tuba, Allah rahatlık versin :)
Tuba.Erva Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bak facebookta görüyor burada da yapıyor gördüm işte küçük a nın içinde büyük A yı benden kaçmaz küçükken çok havuç yidim ben Genişletmek için tıkla ... face ne alaka çözemedım ----------Eklendi @ 02:21:54 ---------- Yazıldı @ 02:21:38 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler tuba, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... saol cıkcam az sonra
By_GaBLiN' Alıntı: Bak facebookta görüyor burada da yapıyor gördüm işte küçük a nın içinde büyük A yı benden kaçmaz küçükken çok havuç yidim ben Genişletmek için tıkla ... face ne alaka çözemedım ----------Eklendi @ 02:21:54 ---------- Yazıldı @ 02:21:38 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler tuba, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... saol cıkcam az sonra
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: konu yok kardeş, açta laflayak Genişletmek için tıkla ... Ortaam sen aç bi konu sonrakine ben açacam söz
- SerkeŞ -' Alıntı: konu yok kardeş, açta laflayak Genişletmek için tıkla ... Ortaam sen aç bi konu sonrakine ben açacam söz
By_GaBLiN Üye Tuba.Erva' Alıntı: face ne alaka çözemedım ----------Eklendi @ 02:21:54 ---------- Yazıldı @ 02:21:38 ---------- saol cıkcam az sonra Genişletmek için tıkla ... Hep orda yazarya N yi bulun diye falan MMMMMMNMMM ondan didim
Tuba.Erva' Alıntı: face ne alaka çözemedım ----------Eklendi @ 02:21:54 ---------- Yazıldı @ 02:21:38 ---------- saol cıkcam az sonra Genişletmek için tıkla ... Hep orda yazarya N yi bulun diye falan MMMMMMNMMM ondan didim
Tuba.Erva Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hep orda yazarya N yi bulun diye falan MMMMMMNMMM ondan didim Genişletmek için tıkla ... bsey anlamadım uykum var ondan galıba neyse cıkaym ben ıyı geceler
By_GaBLiN' Alıntı: Hep orda yazarya N yi bulun diye falan MMMMMMNMMM ondan didim Genişletmek için tıkla ... bsey anlamadım uykum var ondan galıba neyse cıkaym ben ıyı geceler
By_GaBLiN Üye vapur dumanı' Alıntı: BİR GÜN DAVİD NİCHOLLS YAZARII.TAM BİR MELANKOLİK YAHU ADAM..RUHUM KARARDI AMA BİR O KADARDA MUHTEŞEM Genişletmek için tıkla ... Melankolik mi ooo tam benim adam. Yarın bi kütüphaneye bakayım bulursam okuyum gerçi kitap verecekler mi bakalım 2 ay önce kitap aldım hala vermedim
vapur dumanı' Alıntı: BİR GÜN DAVİD NİCHOLLS YAZARII.TAM BİR MELANKOLİK YAHU ADAM..RUHUM KARARDI AMA BİR O KADARDA MUHTEŞEM Genişletmek için tıkla ... Melankolik mi ooo tam benim adam. Yarın bi kütüphaneye bakayım bulursam okuyum gerçi kitap verecekler mi bakalım 2 ay önce kitap aldım hala vermedim
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: pek gülmedim açıkçası Genişletmek için tıkla ... gülme bende gülmedım önume dustu attım hadi ıyı geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: pek gülmedim açıkçası Genişletmek için tıkla ... gülme bende gülmedım önume dustu attım hadi ıyı geceler
By_GaBLiN Üye Tuba.Erva' Alıntı: bsey anlamadım uykum var ondan galıba neyse cıkaym ben ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... Demek ki facede çok gezmiyon gezsen bilirdin
Tuba.Erva' Alıntı: bsey anlamadım uykum var ondan galıba neyse cıkaym ben ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... Demek ki facede çok gezmiyon gezsen bilirdin
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yok yav burdayım Genişletmek için tıkla ... Ne bilim birden iyi geceler deyince ----------Eklendi @ 01:34:21 ---------- Yazıldı @ 01:32:02 ---------- öhööö
- SerkeŞ -' Alıntı: yok yav burdayım Genişletmek için tıkla ... Ne bilim birden iyi geceler deyince ----------Eklendi @ 01:34:21 ---------- Yazıldı @ 01:32:02 ---------- öhööö
SHS Üye dolaşıyodum da ----------Eklendi @ 01:41:14 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- kardeş hayırdır gececi değildin sen
dolaşıyodum da ----------Eklendi @ 01:41:14 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- kardeş hayırdır gececi değildin sen
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: dolaşıyodum da ----------Eklendi @ 01:41:14 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- kardeş hayırdır gececi değildin sen Genişletmek için tıkla ... Sayfayı yenilemekten parmaklarım yoruldu ----------Eklendi @ 01:43:05 ---------- Yazıldı @ 01:42:00 ---------- Ben gececiyim de arada bi aklıma gelince uğruyorum bu konuya
- SerkeŞ -' Alıntı: dolaşıyodum da ----------Eklendi @ 01:41:14 ---------- Yazıldı @ 01:40:37 ---------- kardeş hayırdır gececi değildin sen Genişletmek için tıkla ... Sayfayı yenilemekten parmaklarım yoruldu ----------Eklendi @ 01:43:05 ---------- Yazıldı @ 01:42:00 ---------- Ben gececiyim de arada bi aklıma gelince uğruyorum bu konuya
By_GaBLiN Üye bi tane mi amcadan yardım alıyon bunun yahoosu var bingi var myneti var ayvası var narı var