Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
yorulduk valla.Hatta ben hastaydım bir de +o( Hem onlar daha küçükler abisi..Tabi ben de o gurubun en yaşlısı olarak gurulanabilirim.Üstelik çalışıyorum şu anda..Düşün yani..ama maratona bile katılabilirim:koş:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Şuanda çalışıyomusun ? :|

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
eveeet :yuru

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Editörmüsün sen

EroL

EroL

Emekli Yönetici
haaaa :d: iş yerindesin anladım :D kahve içe saatim gelmiş benim :ehe bende çalışıyorum şuan ama evimde :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
haaaa :d: iş yerindesin anladım :D kahve içe saatim gelmiş benim :ehe bende çalışıyorum şuan ama evimde :ehe

:D:D:D
şanslısın..Nerde çalışıyo olabilirimki bu saatte :ehe Sen kahveni iç,afiyet olsun ama rica ediyorum bana içecek hiç bi şeyden bahsetme..+o(
Bu saatte ne işi yapıyosun ki evde? düşünemiyorum.Beyin hücrelerim uyku modunda :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Karanlık işler yapıyorum ben :D Sabah bira içerken hiç :Kus: yapmıyor gibiydin :ehe:
:Kus
:kus:
:p:
+o( +o( bundan :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Karanlık işler yapıyorum ben :D Sabah bira içerken hiç :Kus: yapmıyor gibiydin :ehe:
Karanlık işler dedin aklıma ne geldi bak şimdi.Orta okuldayım..Seneleeeeeer seneler evveldi :D
Neyse bi hocamız vardı sorusunu bilemeyince baban ne iş yapıyo senin diye soruyodu nedense..Ve bir gün bana da yöneldi bu soru..Ve bende karanlık işler çeviriyo hocaaam demiştim..Ama gayet ciddi söyledim bunu...O yüz ifadesinin resmini çekmek isterdimm :D:D
O günden sonra kimseye sormadı bir daha :kop:
Ya daha devam ederim de çok karıştırdık :D ondan yoksaaa küp derler bana :D:D

delrico

delrico

Emekli Yönetici
karanlık işler derken:kop:

EroL

EroL

Emekli Yönetici

Karanlık işler dedin aklıma ne geldi bak şimdi.Orta okuldayım..Seneleeeeeer seneler evveldi :D
Neyse bi hocamız vardı sorusunu bilemeyince baban ne iş yapıyo senin diye soruyodu nedense..Ve bir gün bana da yöneldi bu soru..Ve bende karanlık işler çeviriyo hocaaam demiştim..Ama gayet ciddi söyledim bunu...O yüz ifadesinin resmini çekmek isterdimm :D:D
O günden sonra kimseye sormadı bir daha :kop:
Ya daha devam ederim de çok karıştırdık :D ondan yoksaaa küp derler bana :D:D

Öyle bi dedinki eski tarkan filmlerindeki ses çınladı kulaklarımda :zuhaha:
Ve derken aylar ayları yıllar yılları kovaladı...
karanlık işler derken:kop:

Oda karanlık ya şimdi, yaptığım işle birleşince karanlık bir iş oluyo :d:

• Beğen
Tepkiler: delrico ve vapur dumanı
delrico

delrico

Emekli Yönetici
karanlıkta çalışmayın lütfen:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Siyasi mesajmı veriyon İbrahim :ehe
Ya Vapur Dumanı Nickli arkadaşım, sen komşusunun çocuğuna aşık olan, onun resimlerini çeken hanfendi değilmisin ? oydun dimi ?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Ya Vapur Dumanı Nickli arkadaşım, sen komşusunun çocuğuna aşık olan, onun resimlerini çeken hanfendi değilmisin ? oydun dimi ?
kiiim tanımam bile kendisini :D:D kimse o hanfendi boşveeer..Unut gitsin onu..
Hem sen niye sordunki onu?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Tamam sormadım farzet :D

delrico

delrico

Emekli Yönetici

yok be erol ne siyasi mesajı:ehe

devran_34

devran_34

Üye
sa kimse yokmu

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
slm iyi geceler arkadaşlaar..

SHS

SHS

Üye
iyi geceler, iyi sohbetler :bye2:

devran_34

devran_34

Üye
saolun sizde iyi forumlar e kimse yokmu bu ne yaw mileti istanbul buluşmasında cok yormussunuz kaç gündür yoklar :)

Üst Alt