nargile dedim herkes sustu ya
mstf_l Üye devran_34' Alıntı: iki kulağımında kulak memei ile yanak ların birleştiği yerlerde kabuk bağlıyo yara gibi kesmiş herlade zmanında biri iyleşmiyo lar Genişletmek için tıkla ... İyi iste alısmısn hem kucuklukten zor gelmez
devran_34' Alıntı: iki kulağımında kulak memei ile yanak ların birleştiği yerlerde kabuk bağlıyo yara gibi kesmiş herlade zmanında biri iyleşmiyo lar Genişletmek için tıkla ... İyi iste alısmısn hem kucuklukten zor gelmez
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap maxirabit' Alıntı: Dilim yandı Genişletmek için tıkla ... sıcak sütmü içtin?
pelın_ maxirabit' Alıntı: Nolduda oh çektin Genişletmek için tıkla ... hiçç nolsun ya acıkım esra ya canım sıkıldı kendını çok üzüyo öle
maxirabit' Alıntı: Nolduda oh çektin Genişletmek için tıkla ... hiçç nolsun ya acıkım esra ya canım sıkıldı kendını çok üzüyo öle
devran_34 Üye mstf_l' Alıntı: İyi iste alısmısn hem kucuklukten zor gelmez Genişletmek için tıkla ... ben cıkıyorum iyi geceler bide nargile içen varmı ?
mstf_l' Alıntı: İyi iste alısmısn hem kucuklukten zor gelmez Genişletmek için tıkla ... ben cıkıyorum iyi geceler bide nargile içen varmı ?
mstf_l Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin emmi burda sigara icme yalnız
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... gidiyor musun metin?
vapur dumanı Üye neyse arkadaşlar..ben bişilerle uğraşayım...İyi geceler herkese.. Buralardayım gerçi.Pm atarsınız bişey diycekseniz...
neyse arkadaşlar..ben bişilerle uğraşayım...İyi geceler herkese.. Buralardayım gerçi.Pm atarsınız bişey diycekseniz...
maxirabit Üye 'TUĞ'' Alıntı: sıcak sütmü içtin? Genişletmek için tıkla ... Sıcak çorba Öyle olsaydı heral de yoğurdu üflemem lazım
'TUĞ'' Alıntı: sıcak sütmü içtin? Genişletmek için tıkla ... Sıcak çorba Öyle olsaydı heral de yoğurdu üflemem lazım
devran_34 Üye mstf_l' Alıntı: Hosgeldin emmi burda sigara icme yalnız Genişletmek için tıkla ... o sigara içmez cigara içiyo o
mstf_l' Alıntı: Hosgeldin emmi burda sigara icme yalnız Genişletmek için tıkla ... o sigara içmez cigara içiyo o
mstf_l Üye devran_34' Alıntı: ben cıkıyorum iyi geceler bide nargile içen varmı ? Genişletmek için tıkla ... Getir icelim yav daha hic denemedim ama arkadas en sonunda bi hafta sonu goturecek beni zorla
devran_34' Alıntı: ben cıkıyorum iyi geceler bide nargile içen varmı ? Genişletmek için tıkla ... Getir icelim yav daha hic denemedim ama arkadas en sonunda bi hafta sonu goturecek beni zorla
Oğuzhan Üye mstf_l' Alıntı: Ne sag kulakmıs kes bence sen onu kokunden kurtul Genişletmek için tıkla ... van gogh hesabi
mstf_l' Alıntı: Ne sag kulakmıs kes bence sen onu kokunden kurtul Genişletmek için tıkla ... van gogh hesabi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Metin Tuğ. Hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... ben bayağıdır burdayım
maxirabit Üye pelın_' Alıntı: hiçç nolsun ya acıkım esra ya canım sıkıldı kendını çok üzüyo öle Genişletmek için tıkla ... Kazanla yapıyım içinde yüz,bi maşrabaylada başından aşağı dökersin
pelın_' Alıntı: hiçç nolsun ya acıkım esra ya canım sıkıldı kendını çok üzüyo öle Genişletmek için tıkla ... Kazanla yapıyım içinde yüz,bi maşrabaylada başından aşağı dökersin
mstf_l Üye maxirabit' Alıntı: Sıcak çorba Öyle olsaydı heral de yoğurdu üflemem lazım Genişletmek için tıkla ... Simdide yogurt corbasını uflemen lazım
maxirabit' Alıntı: Sıcak çorba Öyle olsaydı heral de yoğurdu üflemem lazım Genişletmek için tıkla ... Simdide yogurt corbasını uflemen lazım
haydaravısyon Üye devran_34' Alıntı: kesmekle çözüm olmaz hala sağ kulağım birisi benimi konuşuyo ne yapıyo nargile içen varmı special Genişletmek için tıkla ...
devran_34' Alıntı: kesmekle çözüm olmaz hala sağ kulağım birisi benimi konuşuyo ne yapıyo nargile içen varmı special Genişletmek için tıkla ...