hoşgeldin
mstf_l Üye Kabız Civciv' Alıntı: ben oyunu alcam benim kota yetmiyo babam mahveder indirirsem Genişletmek için tıkla ... Bencede kotalıysa bulasma katil baba diye haberler cıkmasın sonra
Kabız Civciv' Alıntı: ben oyunu alcam benim kota yetmiyo babam mahveder indirirsem Genişletmek için tıkla ... Bencede kotalıysa bulasma katil baba diye haberler cıkmasın sonra
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... uyku mod. yok bu gece
devran_34 Üye aa hanımlar geldi hoş geldiniz hanımlar ebe varmı aranızda (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.)
aa hanımlar geldi hoş geldiniz hanımlar ebe varmı aranızda (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.)
vapur dumanı Üye devran_34' Alıntı: aa hanımlar geldi hoş geldiniz hanımlar ebe varmı aranızda (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... vaaaar tabiki.sööle bakalım derdini.danışmanlık ücretimim hangi adrese atıcağını pm atarım.
devran_34' Alıntı: aa hanımlar geldi hoş geldiniz hanımlar ebe varmı aranızda (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... vaaaar tabiki.sööle bakalım derdini.danışmanlık ücretimim hangi adrese atıcağını pm atarım.
Oğuzhan Üye greenmile' Alıntı: Iyi geceler arkadaslar (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bir sey sorcam niye mesajin altinda galaxy miniyle gonderilmis olabilir yaziyo?
greenmile' Alıntı: Iyi geceler arkadaslar (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bir sey sorcam niye mesajin altinda galaxy miniyle gonderilmis olabilir yaziyo?
mstf_l Üye devran_34' Alıntı: aa hanımlar geldi hoş geldiniz hanımlar ebe varmı aranızda (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... Camasır makinesi costuk biraz sanki
devran_34' Alıntı: aa hanımlar geldi hoş geldiniz hanımlar ebe varmı aranızda (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... Camasır makinesi costuk biraz sanki
devran_34 Üye vapur dumanı' Alıntı: vaaaar tabiki.sööle bakalım derdini.danışmanlık ücretimim hangi adrese atıcağını pm atarım. Genişletmek için tıkla ... herkes saklansın ebeyi buldum o cıkarır bizi (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.)
vapur dumanı' Alıntı: vaaaar tabiki.sööle bakalım derdini.danışmanlık ücretimim hangi adrese atıcağını pm atarım. Genişletmek için tıkla ... herkes saklansın ebeyi buldum o cıkarır bizi (Bu mesaj Çamaşır Makinesi ile gönderilmiş olabilir.)
greenmile Üye Tapatalk uygulamasinin bir ozelligi bu. (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
pelın_ greenmile' Alıntı: [sıze="2"]tapatalk uygulamasinin bir ozelligi bu. (bu mesaj galaxy mini ile gönderilmiş olabilir.)[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ya bu uygulama nasıl ve opera mini kullancıları bı kaç soru sorcam
greenmile' Alıntı: [sıze="2"]tapatalk uygulamasinin bir ozelligi bu. (bu mesaj galaxy mini ile gönderilmiş olabilir.)[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ya bu uygulama nasıl ve opera mini kullancıları bı kaç soru sorcam
Navy Blue Üye Nasılsınız arkadaşlar birkaç gündür işlerimin yoğunluğundan giremiyordum özledim hepinizi Hepinizi özlemesemde özlediğim vardır yada maxicep'i özlemişimdir herneyse
Nasılsınız arkadaşlar birkaç gündür işlerimin yoğunluğundan giremiyordum özledim hepinizi Hepinizi özlemesemde özlediğim vardır yada maxicep'i özlemişimdir herneyse
greenmile Üye Uygulama iste... gayet guzel hizli resimleri gorebiliyorsun istersen buyutebiliyorsun falan filan (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
Uygulama iste... gayet guzel hizli resimleri gorebiliyorsun istersen buyutebiliyorsun falan filan (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
Oğuzhan Üye greenmile' Alıntı: Tapatalk uygulamasinin bir ozelligi bu. (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... hmmm peki (Bu mesaj zaman makinesi ile gonderilmis olabilir.)
greenmile' Alıntı: Tapatalk uygulamasinin bir ozelligi bu. (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.) Genişletmek için tıkla ... hmmm peki (Bu mesaj zaman makinesi ile gonderilmis olabilir.)