selam
greenmile Üye m.aker' Alıntı: peki ne tür bir tatlı Genişletmek için tıkla ... Peynirden yapiliyo (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
m.aker' Alıntı: peki ne tür bir tatlı Genişletmek için tıkla ... Peynirden yapiliyo (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
greenmile Üye - SerkeŞ -;4062081' Alıntı: pirinç vardı dimi içinde yaw içindekileri bilmiyorum hapur hupur yiyorum sarı bişey.. Genişletmek için tıkla ... Ne pirinci len (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
- SerkeŞ -;4062081' Alıntı: pirinç vardı dimi içinde yaw içindekileri bilmiyorum hapur hupur yiyorum sarı bişey.. Genişletmek için tıkla ... Ne pirinci len (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
-efşan Üye Sevmeye görsün gönül Hasret ile berbad olur Birkere gülsün o yar bana Günüm cennet, abad olur...
pelın_ TheM-CK' Alıntı: Sevmeye görsün gönül Hasret ile berbad olur Birkere gülsün o yar bana Günüm cennet, abad olur... Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: Sevmeye görsün gönül Hasret ile berbad olur Birkere gülsün o yar bana Günüm cennet, abad olur... Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye - SerkeŞ -;4062088' Alıntı: diyom aga ne var bilmiom diye ama peynir yazcaktım pirinç nerden çıktı Genişletmek için tıkla ... Dedim pirinc mi onlar bi an icin (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
- SerkeŞ -;4062088' Alıntı: diyom aga ne var bilmiom diye ama peynir yazcaktım pirinç nerden çıktı Genişletmek için tıkla ... Dedim pirinc mi onlar bi an icin (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
SHS Üye yaw sorma şimdi aklıma bergama yolundaki mandıralar geldi, herşey doğal, 4 çeşit peynir yok efendim zeytinler, ballar, kaymaklar, sahanda yumurta, pastırmalı yumurta
yaw sorma şimdi aklıma bergama yolundaki mandıralar geldi, herşey doğal, 4 çeşit peynir yok efendim zeytinler, ballar, kaymaklar, sahanda yumurta, pastırmalı yumurta
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: pelin o değil sen söyledin şimdi Genişletmek için tıkla ... pelin siteleri karıştırdı.Şaşkııııın niye diye sorun bence neden şaşkın?
- SerkeŞ -' Alıntı: pelin o değil sen söyledin şimdi Genişletmek için tıkla ... pelin siteleri karıştırdı.Şaşkııııın niye diye sorun bence neden şaşkın?
-efşan Üye vapur dumanı' Alıntı: pelin siteleri karıştırdı.Şaşkııııın niye diye sorun bence neden şaşkın? Genişletmek için tıkla ... Niye
vapur dumanı' Alıntı: pelin siteleri karıştırdı.Şaşkııııın niye diye sorun bence neden şaşkın? Genişletmek için tıkla ... Niye
SHS Üye murat gel höşmerimde var, doğal ürünlerden market var, reçeller, ekmekler, tahin, domat herşey var
greenmile Üye - SerkeŞ -;4062109' Alıntı: murat gel höşmerimde var, doğal ürünlerden market var, reçeller, ekmekler, tahin, domat herşey var Genişletmek için tıkla ... Bu saatte yemem siz yiyin (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
- SerkeŞ -;4062109' Alıntı: murat gel höşmerimde var, doğal ürünlerden market var, reçeller, ekmekler, tahin, domat herşey var Genişletmek için tıkla ... Bu saatte yemem siz yiyin (Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)