yaw haydar ne paylaşıyon, biz üzülme dedikçe.. çivi çivi sökermiş, bir de bu yöntemi deneyim dedim
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yaw haydar ne paylaşıyon, biz üzülme dedikçe.. Genişletmek için tıkla ... çivi çivi sökermiş, bir de bu yöntemi deneyim dedim
- SerkeŞ -' Alıntı: yaw haydar ne paylaşıyon, biz üzülme dedikçe.. Genişletmek için tıkla ... çivi çivi sökermiş, bir de bu yöntemi deneyim dedim
-efşan Üye Metin ne iş yani ne işle uğraşıyorsun. ----------Eklendi @ 04:57:29 ---------- Yazıldı @ 04:57:06 ---------- uyu uyu ----------Eklendi @ 04:59:08 ---------- Yazıldı @ 04:57:29 ---------- hatta bende uyusam mı?
Metin ne iş yani ne işle uğraşıyorsun. ----------Eklendi @ 04:57:29 ---------- Yazıldı @ 04:57:06 ---------- uyu uyu ----------Eklendi @ 04:59:08 ---------- Yazıldı @ 04:57:29 ---------- hatta bende uyusam mı?
SHS Üye boş gezenin boş kalfasıyım ama yarın sabahtan halletmem gereken bi iş var, şimdi uyursam öğlen kalkarım
boş gezenin boş kalfasıyım ama yarın sabahtan halletmem gereken bi iş var, şimdi uyursam öğlen kalkarım
-efşan Üye yahu bende densizlik yapıp suale tuttum seni. ----------Eklendi @ 05:06:00 ---------- Yazıldı @ 05:05:17 ---------- inşallah kardeşim.
yahu bende densizlik yapıp suale tuttum seni. ----------Eklendi @ 05:06:00 ---------- Yazıldı @ 05:05:17 ---------- inşallah kardeşim.
SHS Üye iflasın eşiğine battım bu suçsuz gözler ile hesabım ağırdır vardır şerrimde velakin kalanım hayırdır (şarkıya başlıyon zannettim )
iflasın eşiğine battım bu suçsuz gözler ile hesabım ağırdır vardır şerrimde velakin kalanım hayırdır (şarkıya başlıyon zannettim )