Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
M.aker xxx ile bi baglantin var mi acik soyle evet yada hayir
(Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
SHS
Üye
murat niye öyle düşündün?
greenmile
Üye
Oylesine sordum Metin benzettim belkide
-efşan
Üye
Murat? Sen şüphe duydu isen kesin bir mevzu vardır.
xxx ne yada kim?
greenmile
Üye
Hahah sagol cengiz xxx kendine ban atan bi arkadas o da olabilir pisman olmustur yeni uyelik alir ben sadece oylesine sordum her hangi bilgim yok o mu diye merak ettim
-efşan
Üye
tamam kardeşim o zaman.
SHS
Üye
belkide odur, ama bu kardeş daha düzgün konuşuyor gibiydi
Hahah sagol cengiz xxx kendine ban atan bi arkadas o da olabilir pisman olmustur yeni uyelik alir ben sadece oylesine sordum her hangi bilgim yok o mu diye merak ettim
Pek bilmiyorum Murat büyük bir iş almış. Onu kovalıyordu. Mesaj attım numarası kapalı.Değişmiş galiba.
vapur dumanı
Üye
Bu arada şööle bi Göz attı xXx hakkında düzgün konuşmuyo falan demişsiniz ama ööle yapmayın.iyi bi çocuktu..seviyorum ben onu..
greenmile
Üye
Ilk baslarda xxx ile kavga noktasina gelmistim gerci kavga etmedigim pek kimse kalmadi ya neyse sonra sevdim beni hayat kocu yapmisti konusma konusunda ilk baslarda tuhafti ama sonradan kendine geldi
SHS
Üye
yaw kullandığı kelimeler bakımından dedim yazması bakımından, bi elinizi yüzünüzü yıkayın
-efşan
Üye
yahu merak ettim şimdi xxx'i
greenmile
Üye
pelın_;4058755' Alıntı:
valla ben sordum yok dedi ama sanırım o murat