ha şöle gülelim eğlenelim, di mi cengiz kardeşim :kop2:
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ha şöle gülelim eğlenelim, di mi cengiz kardeşim Genişletmek için tıkla ... gülelim kardeşim.
- SerkeŞ -' Alıntı: ha şöle gülelim eğlenelim, di mi cengiz kardeşim Genişletmek için tıkla ... gülelim kardeşim.
greenmile Üye Evet mobilden daha iyi Cengiz tavsiye ederim Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.
pelın_ - SerkeŞ -' Alıntı: yanlış kişiye mi mesaj attın pelin? Genişletmek için tıkla ... yoo niye yanlış olsun
- SerkeŞ -' Alıntı: yanlış kişiye mi mesaj attın pelin? Genişletmek için tıkla ... yoo niye yanlış olsun
SHS Üye ne biliyim mesaj atcam diyodun o değil öbürüne gibi bişeyler, ondan didim. bu mesaj N73'le gönderilmiştir
ne biliyim mesaj atcam diyodun o değil öbürüne gibi bişeyler, ondan didim. bu mesaj N73'le gönderilmiştir
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ne biliyim mesaj atcam diyodun o değil öbürüne gibi bişeyler, ondan didim. bu mesaj N73'le gönderilmiştir Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: ne biliyim mesaj atcam diyodun o değil öbürüne gibi bişeyler, ondan didim. bu mesaj N73'le gönderilmiştir Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye Peki imza mesaj font ve rengiyle ayni mi arkadaslar? Evet cengiz suanda nokia desteklemiyormus (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
Peki imza mesaj font ve rengiyle ayni mi arkadaslar? Evet cengiz suanda nokia desteklemiyormus (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
devran_34 Üye bende 58sıfırdan giriyom bu arada milleti korkutunuz (= ----------Eklendi @ 02:35:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:08 ---------- hadî ben uykuya
bende 58sıfırdan giriyom bu arada milleti korkutunuz (= ----------Eklendi @ 02:35:13 ---------- Yazıldı @ 02:32:08 ---------- hadî ben uykuya
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: anlamıyoz sustukk.. Genişletmek için tıkla ... AKLIMIZ BAŞKA YERDE ONDANN siyaha beyaz diyebilmektir aşk
vapur dumanı' Alıntı: anlamıyoz sustukk.. Genişletmek için tıkla ... AKLIMIZ BAŞKA YERDE ONDANN siyaha beyaz diyebilmektir aşk