Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Valla dövecem bunu şurda yeni ayrıldık acı cekıoruz arkadaşım yanımd aolcana göbek atıyo:):)
ay kuzum şööle düşün ve mutlu ol.potansiyel tehliken yok artık.Sana bıraktım sahaları :D:D:DD::D:D:D:D

----------Eklendi @ 00:41:28 ---------- Yazıldı @ 00:40:41 ----------

ben yapmam söliyim şimdiden:)
valla şıkır şıkır iyinip öle gelcem bakarsın tek gelmem :(

gelsende sorun diil halledicem söz veriyorum :)

devran_34

devran_34

Üye

bu sabaha kadar ben de de yoktu bööle bi düşünce.Ama düşünce tarzımı da değiştirmeye karar verdim.ama birine şans vermeye karar verdim..bakalım hayırlısı D

düğün falan kasar beni o işler.muhtemelen gittiğimiz egzotik bi yerde yaparım nikahı :D:D ama yemek vermeyi düşünüyorum.gelebilecekleri beklerim mutlakaaa :D

ağa kızı yada aşiret kızıysan hemen evlenek :) onlar kilo kilo altın takıyo :) ( aneme diyom aşiret den kız alcam şakasına )

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

ay kuzum şööle düşün ve mutlu ol.potansiyel tehliken yok artık.Sana bıraktım sahaları :D:D:DD::D:D:D:D

----------Eklendi @ 00:41:28 ---------- Yazıldı @ 00:40:41 ----------

gelsende sorun diil halledicem söz veriyorum :)

bende mutlu olcammı acaba bi gün

• Beğen
SHS

SHS

Üye
iyi sohbetler :pro2: iyi geceler

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: devran_34

pelın_

:ağlarım:

• Beğen
devran_34

devran_34

Üye
  • Beğen
SHS

SHS

Üye
kim evleniyo be? Sallamayın :ehe

pelın_

pelin ağlama yaa sende evlenip ne yapacan otur anenin dizinin dibinde :) ama sen evli deilmiydin ya cocugunda vardı galiba yoksa benim uykummu geldi ?

Neyy ne evlisi be ben daha 22 yaşındayım:)
tamam yaşıtlarım evlenıyo olabılır azcık evde kalmışta olabılırım ama evli değilim

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bide evin tek kızıda olablirsin ozman ağa kızı filan olmana gerek yok :)

yok ya aile geniş mal çok :) şahsi servetim şu anda bütün ömür boyu yeter :) bu sabah öğrenir öğrenmez istifayı bastım baksana :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
pelin ağlama yaa sende evlenip ne yapacan otur anenin dizinin dibinde :) ama sen evli deilmiydin ya cocugunda vardı galiba yoksa benim uykummu geldi ?

iç güvey, diye bişey vardı. KIz gitmiyorda damat geliyordu evden ayrılan damat mı oluyordu öyle bişeylerdi

pelın_

aa ben evli değilim yahuu

devran_34

devran_34

Üye
size bi anımı amlatan akılıma geldi

bu kurban bayramı saat 16 civarı arkadasımla eve geldik arabayı almaya ablama bide bayan kuzenime dedim sizde gelin bi gitdiler 3 dk oldu ortada yoklar ben tabi bunları beklemeye geldim astım gittim bunlarda beni bekliyolar tabi gece 12 de eve geldim dediler ne oldu benden cevap yok :) :)

• Beğen

Üst Alt