Burak
Üye
Aleykum Selam
Lutfullah blackberry dusunuyorum fiyat onemli degil model onersene bana![]()
o ne yav telefon mu o
eski eriksonlar vardı antenli onlarında tepesınde ısık yanıp sonuyodu bunlarında aynı. Kopyacılar yav
Aleykum Selam
Lutfullah blackberry dusunuyorum fiyat onemli degil model onersene bana![]()
Mareşal;4054737' Alıntı:
nasılsın kardeşim
Search den ariyosun degil mi?![]()
hicbisey bulmuyor
abi simdi androidci adamdan blackberry onerisi isteme onermemtorch hosuma gidiyo bi tek benim geri kalanini begenmiyorum.. ama pisman olursun soyliyim devir ios ile androidin devri derim ben..
ama blackberrynin sekli semali hosuma gidiyor diger hattim icn almayi dusunuyordum neyse ben incelerim 
devır para devri
abi simdi androidci adamdan blackberry onerisi isteme onermemtorch hosuma gidiyo bi tek benim geri kalanini begenmiyorum.. ama pisman olursun soyliyim devir ios ile androidin devri derim ben..
Galaxy mini duracak zatenama blackberrynin sekli semali hosuma gidiyor diger hattim icn almayi dusunuyordum neyse ben incelerim
![]()

nokia yapacak dedemizin şirketi, hergün en az yüz mail atsam, bi müddet sonra bıkarlar diye düşünüyorum![]()

symbian bitti ağa.
hee o duracaksa sorun yok torch al guzel o guzel![]()

Bakicaz artik![]()
geçen gün pelin blackberry parçalamış duvara atmış keskd almasaydım falan dıyodu cıddıyım

yıllarımı verdim symbiana ama tırt![]()
Yalniz bu minide batarya sorun 1 gun bile dayanmiyor iste

geçen gün pelin blackberry parçalamış duvara atmış keskd almasaydım falan dıyodu cıddıyım