Iyi geceler.
devran_34 Üye Tusem'' Alıntı: herkesı kandırdım uyudular .d Genişletmek için tıkla ... him geldinmi hoş geldin benden sana gelsin [video=youtube;D4VtTo5biq0]http://www.youtube.com/watch?v=D4VtTo5biq0[/video] ----------Eklendi @ 02:50:28 ---------- Yazıldı @ 02:46:03 ---------- neyse ben gidiyom yatmaya arkadasları yarın 9,30 da gezmeye götürecem bi kaklkamassak akşama kadar kulaklarımı çınlatırlar heralde
Tusem'' Alıntı: herkesı kandırdım uyudular .d Genişletmek için tıkla ... him geldinmi hoş geldin benden sana gelsin [video=youtube;D4VtTo5biq0]http://www.youtube.com/watch?v=D4VtTo5biq0[/video] ----------Eklendi @ 02:50:28 ---------- Yazıldı @ 02:46:03 ---------- neyse ben gidiyom yatmaya arkadasları yarın 9,30 da gezmeye götürecem bi kaklkamassak akşama kadar kulaklarımı çınlatırlar heralde
devran_34 Üye TheM-CK' Alıntı: Git artık. Genişletmek için tıkla ... hadi by tusemde şarkı için i tesekkur eder be dmi ama
TheM-CK' Alıntı: Git artık. Genişletmek için tıkla ... hadi by tusemde şarkı için i tesekkur eder be dmi ama
-efşan Üye devran_34' Alıntı: hadi by tusemde şarkı için i tesekkur eder be dmi ama Genişletmek için tıkla ... bi git yahu.
devran_34' Alıntı: hadi by tusemde şarkı için i tesekkur eder be dmi ama Genişletmek için tıkla ... bi git yahu.
Tuba.Erva Üye tesekkür ederım devran_34' Alıntı: hadi by tusemde şarkı için i tesekkur eder be dmi ama Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:55:25 ---------- Yazıldı @ 03:54:56 ---------- TheM-CK' Alıntı: bi git yahu. Genişletmek için tıkla ...
tesekkür ederım devran_34' Alıntı: hadi by tusemde şarkı için i tesekkur eder be dmi ama Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:55:25 ---------- Yazıldı @ 03:54:56 ---------- TheM-CK' Alıntı: bi git yahu. Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye burdayım profl muzıgımı deıstım cıkcam sımdı TheM-CK' Alıntı: Bi yoklayayım dedim burada mısın diye. Ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:23:07 ---------- Yazıldı @ 04:22:42 ---------- NiTr[O]gEn;4051230' Alıntı: Dedim bile Genişletmek için tıkla ... iyi yaptın
burdayım profl muzıgımı deıstım cıkcam sımdı TheM-CK' Alıntı: Bi yoklayayım dedim burada mısın diye. Ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:23:07 ---------- Yazıldı @ 04:22:42 ---------- NiTr[O]gEn;4051230' Alıntı: Dedim bile Genişletmek için tıkla ... iyi yaptın