geçmiş olsun
devran_34 Üye bayanlarada selam olsun bu arada ----------Eklendi @ 00:11:01 ---------- Yazıldı @ 00:10:31 ---------- pelın_' Alıntı: hastayım üşütmüşüm bogazım şiş yatıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun nar ye limon lu
bayanlarada selam olsun bu arada ----------Eklendi @ 00:11:01 ---------- Yazıldı @ 00:10:31 ---------- pelın_' Alıntı: hastayım üşütmüşüm bogazım şiş yatıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun nar ye limon lu
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: nar iyi fikir dur yiyim Genişletmek için tıkla ... nar ın resimlerine koyma yine bak biliyon
pelın_' Alıntı: nar iyi fikir dur yiyim Genişletmek için tıkla ... nar ın resimlerine koyma yine bak biliyon
pelın_ devran_34' Alıntı: nar ın resimlerine koyma yine bak biliyon Genişletmek için tıkla ... koyardım da inan hiç halim yok hastayım yatıyorum Anneme sölıycem nar temizle diye baklım yaparsa yerım
devran_34' Alıntı: nar ın resimlerine koyma yine bak biliyon Genişletmek için tıkla ... koyardım da inan hiç halim yok hastayım yatıyorum Anneme sölıycem nar temizle diye baklım yaparsa yerım
devran_34 Üye pelin çok çok geçmiş olsun sen meyve tüket bol bol vitamin al bu arada nfs the run diyorum oyun güzelse pc üstünde oynama yapıcam sonra oyunu download edicem
pelin çok çok geçmiş olsun sen meyve tüket bol bol vitamin al bu arada nfs the run diyorum oyun güzelse pc üstünde oynama yapıcam sonra oyunu download edicem
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: nese ben kaçar uykum yok ama of içte halim yok ölüp gitcem ya böle yaşamak daha zor Genişletmek için tıkla ... sana by bana eşlik ecek biri yokmu ----------Eklendi @ 00:26:34 ---------- Yazıldı @ 00:21:53 ---------- bende gidiyorum herkes kendine iyi baksın gidem biraz dinlenem arkadasımın aşkı için pazar günü istanbuldan araba ile izmite gidecez
pelın_' Alıntı: nese ben kaçar uykum yok ama of içte halim yok ölüp gitcem ya böle yaşamak daha zor Genişletmek için tıkla ... sana by bana eşlik ecek biri yokmu ----------Eklendi @ 00:26:34 ---------- Yazıldı @ 00:21:53 ---------- bende gidiyorum herkes kendine iyi baksın gidem biraz dinlenem arkadasımın aşkı için pazar günü istanbuldan araba ile izmite gidecez
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap güle güle pelin ----------Eklendi @ 00:28:27 ---------- Yazıldı @ 00:27:34 ---------- uyumazsam ben varım
güle güle pelin ----------Eklendi @ 00:28:27 ---------- Yazıldı @ 00:27:34 ---------- uyumazsam ben varım