Perdeleri açıpta bak :D
-efşan Üye haydaravısyon' Alıntı: gündüz gözüyle bakmam lazım fazla saymış olabilirim. Genişletmek için tıkla ... Mesleğinden dolayı biliyorum o tür daireler genelde özel projelerde olur. Oda az zaten ----------Eklendi @ 01:55:39 ---------- Yazıldı @ 01:52:30 ---------- Ne ise yanlışlık olmuştur. Eee ne yapıyorsunuz?
haydaravısyon' Alıntı: gündüz gözüyle bakmam lazım fazla saymış olabilirim. Genişletmek için tıkla ... Mesleğinden dolayı biliyorum o tür daireler genelde özel projelerde olur. Oda az zaten ----------Eklendi @ 01:55:39 ---------- Yazıldı @ 01:52:30 ---------- Ne ise yanlışlık olmuştur. Eee ne yapıyorsunuz?
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: geldi ben kaçar arkadaşlar hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... arada banada geliyor
'TUĞ'' Alıntı: geldi ben kaçar arkadaşlar hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... arada banada geliyor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: arada banada geliyor Genişletmek için tıkla ... sen yeni eve taşındın ya ev görmeye gelir hediye olarakta perde alıp getirir
haydaravısyon' Alıntı: arada banada geliyor Genişletmek için tıkla ... sen yeni eve taşındın ya ev görmeye gelir hediye olarakta perde alıp getirir
bydexer Üye Gece gece tartışma isterseniz TNT'yi açabilirsiniz, "satanist"leri anlamaya çalışan özel bi tim ve "satanist"ler kapışıyo
Gece gece tartışma isterseniz TNT'yi açabilirsiniz, "satanist"leri anlamaya çalışan özel bi tim ve "satanist"ler kapışıyo