:nargile: mizde var, forumumuz klimalıdır :ehe can sıkıntısı işte :D
Mareşal Üye - SerkeŞ -' Alıntı: mizde var, forumumuz klimalıdır Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısı işte
Mareşal Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... bende sıkıldım sanırım gitme vakti geldi
Mareşal Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Aynı şekilde düşünüyorum, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler...
bebe_ruhi Üye Bende varim son Zamanlarda hic iyi degilim iyiden iyiye yanlizliklara daldim sesimi duyan ve kulak vwren bir peri kizina ihtiyacim var :/
Bende varim son Zamanlarda hic iyi degilim iyiden iyiye yanlizliklara daldim sesimi duyan ve kulak vwren bir peri kizina ihtiyacim var :/
Mareşal Üye bebe_ruhi' Alıntı: Bende varim son Zamanlarda hic iyi degilim iyiden iyiye yanlizliklara daldim sesimi duyan ve kulak vwren bir peri kizina ihtiyacim var :/ Genişletmek için tıkla ... yalnış yerdesin sen .
bebe_ruhi' Alıntı: Bende varim son Zamanlarda hic iyi degilim iyiden iyiye yanlizliklara daldim sesimi duyan ve kulak vwren bir peri kizina ihtiyacim var :/ Genişletmek için tıkla ... yalnış yerdesin sen .
-YARINIYOK- Üye selam ----------Eklendi @ 00:13:08 ---------- Yazıldı @ 00:12:49 ---------- EroL' Alıntı: Yanında televizyon olan varmı ? Genişletmek için tıkla ... var yanımda tv
selam ----------Eklendi @ 00:13:08 ---------- Yazıldı @ 00:12:49 ---------- EroL' Alıntı: Yanında televizyon olan varmı ? Genişletmek için tıkla ... var yanımda tv
EroL Emekli Yönetici - SerkeŞ -' Alıntı: Niyeki? Genişletmek için tıkla ... Benim readon tv, tv8de saçma sapan bir program gösteriyor. Okan olması lazım bu saatte tv8 de
- SerkeŞ -' Alıntı: Niyeki? Genişletmek için tıkla ... Benim readon tv, tv8de saçma sapan bir program gösteriyor. Okan olması lazım bu saatte tv8 de