haydr nediyon arkadaşımm
SHS Üye minoo' Alıntı: Olur tabii haftasonu da vize olur Genişletmek için tıkla ... iyi tamam bilmiyorduk
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: bana takıl Genişletmek için tıkla ... olurr napıyoruz yarın gel takılaım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: abi yatma beni bunlarla bırakma Genişletmek için tıkla ... kaç ordan metin
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: vapur dumanı kuzummm nerdesin arada buraa bak Genişletmek için tıkla ... bi kahve ısmarladılarda ----------Eklendi @ 01:32:37 ---------- Yazıldı @ 01:32:17 ---------- greenmile' Alıntı: Ben yine geldim Genişletmek için tıkla ... niye ----------Eklendi @ 01:33:01 ---------- Yazıldı @ 01:32:37 ---------- pelın_' Alıntı: olurr napıyoruz yarın gel takılaım Genişletmek için tıkla ... kız yarın gece buluşalım mı?
pelın_' Alıntı: vapur dumanı kuzummm nerdesin arada buraa bak Genişletmek için tıkla ... bi kahve ısmarladılarda ----------Eklendi @ 01:32:37 ---------- Yazıldı @ 01:32:17 ---------- greenmile' Alıntı: Ben yine geldim Genişletmek için tıkla ... niye ----------Eklendi @ 01:33:01 ---------- Yazıldı @ 01:32:37 ---------- pelın_' Alıntı: olurr napıyoruz yarın gel takılaım Genişletmek için tıkla ... kız yarın gece buluşalım mı?
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: haydr nediyon arkadaşımm Genişletmek için tıkla ... Yolcu yolunda, ayakbısı ayagında gerek diyorum
pelın_' Alıntı: haydr nediyon arkadaşımm Genişletmek için tıkla ... Yolcu yolunda, ayakbısı ayagında gerek diyorum
SHS Üye minoo' Alıntı: Metin, sen benim 36 saatime neden atmalar dedin onu anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... 36 saat uykusuz kalamazsın
minoo' Alıntı: Metin, sen benim 36 saatime neden atmalar dedin onu anlamadım ben Genişletmek için tıkla ... 36 saat uykusuz kalamazsın
SHS Üye 'TUĞ'' Alıntı: Ya Ben yatıyorum artık 'yi geceler Genişletmek için tıkla ... gitme durr ----------Eklendi @ 01:34:01 ---------- Yazıldı @ 01:33:46 ---------- greenmile' Alıntı: Ben yine geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
'TUĞ'' Alıntı: Ya Ben yatıyorum artık 'yi geceler Genişletmek için tıkla ... gitme durr ----------Eklendi @ 01:34:01 ---------- Yazıldı @ 01:33:46 ---------- greenmile' Alıntı: Ben yine geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
SHS Üye haydaravısyon' Alıntı: Yolcu yolunda, ayakbısı ayagında gerek diyorum Genişletmek için tıkla ... aga seni bitek sen anlıyorsun
haydaravısyon' Alıntı: Yolcu yolunda, ayakbısı ayagında gerek diyorum Genişletmek için tıkla ... aga seni bitek sen anlıyorsun
Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: Nye kalamayayım yahu ben 48 saat kaldığımı biliyorum Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye minoo' Alıntı: Nye kalamayayım yahu ben 48 saat kaldığımı biliyorum Genişletmek için tıkla ... tamam öyledir
minoo' Alıntı: Nye kalamayayım yahu ben 48 saat kaldığımı biliyorum Genişletmek için tıkla ... tamam öyledir