sen de git ben beklerim burayı :D iyi geceler..
coolasker54 Üye vapur dumanı' Alıntı: sen de git ben beklerim burayı iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... yardım ederım
vapur dumanı' Alıntı: sen de git ben beklerim burayı iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... yardım ederım
coolasker54 Üye Bende sevinirim vapur dumanı' Alıntı: sevinirim Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:50:04 ---------- Yazıldı @ 03:49:39 ---------- Üşüyorummm
Bende sevinirim vapur dumanı' Alıntı: sevinirim Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:50:04 ---------- Yazıldı @ 03:49:39 ---------- Üşüyorummm
vapur dumanı Üye coolasker54' Alıntı: Bende sevinirim ----------Eklendi @ 03:50:04 ---------- Yazıldı @ 03:49:39 ---------- Üşüyorummm Genişletmek için tıkla ... sıcak bi şeyler iç
coolasker54' Alıntı: Bende sevinirim ----------Eklendi @ 03:50:04 ---------- Yazıldı @ 03:49:39 ---------- Üşüyorummm Genişletmek için tıkla ... sıcak bi şeyler iç
coolasker54 Üye vapur dumanı' Alıntı: sıcak bi şeyler iç Genişletmek için tıkla ... İçiyorum ve elektrıklı zobayıda actım ohhhh
vapur dumanı' Alıntı: sıcak bi şeyler iç Genişletmek için tıkla ... İçiyorum ve elektrıklı zobayıda actım ohhhh
vapur dumanı Üye coolasker54' Alıntı: İçiyorum ve elektrıklı zobayıda actım ohhhh Genişletmek için tıkla ... ısınırsın şimdi
coolasker54' Alıntı: İçiyorum ve elektrıklı zobayıda actım ohhhh Genişletmek için tıkla ... ısınırsın şimdi
coolasker54 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selamlar ----------Eklendi @ 04:31:41 ---------- Yazıldı @ 04:28:05 ---------- Ben kaçıyorum Size iyi sohbetler.
- SerkeŞ -' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selamlar ----------Eklendi @ 04:31:41 ---------- Yazıldı @ 04:28:05 ---------- Ben kaçıyorum Size iyi sohbetler.
SHS Üye Uyumadım bu saatten sonra uyumam sonra kalkamıyorum, müzik dinleyip döndüm ----------Eklendi @ 04:32:25 ---------- Yazıldı @ 04:31:45 ---------- Sanada iyi geceler
Uyumadım bu saatten sonra uyumam sonra kalkamıyorum, müzik dinleyip döndüm ----------Eklendi @ 04:32:25 ---------- Yazıldı @ 04:31:45 ---------- Sanada iyi geceler
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Uyumadım bu saatten sonra uyumam sonra kalkamıyorum, müzik dinleyip döndüm ----------Eklendi @ 04:32:25 ---------- Yazıldı @ 04:31:45 ---------- Sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ne güzel
- SerkeŞ -' Alıntı: Uyumadım bu saatten sonra uyumam sonra kalkamıyorum, müzik dinleyip döndüm ----------Eklendi @ 04:32:25 ---------- Yazıldı @ 04:31:45 ---------- Sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ne güzel
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Sen nöbetçi misin yine? Yoksa hep mi gece çalışıyon? Genişletmek için tıkla ... bu hafta gecedeyim.önümüzdeki hafta 16:00-24:00 çalışıcam..sonra yine gece..
- SerkeŞ -' Alıntı: Sen nöbetçi misin yine? Yoksa hep mi gece çalışıyon? Genişletmek için tıkla ... bu hafta gecedeyim.önümüzdeki hafta 16:00-24:00 çalışıcam..sonra yine gece..
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Bi de hiç çalışmayan ben, bu işe kolay dedim dün Genişletmek için tıkla ... kolay yaa çok hemde.uyurum istersem.sonra sabaha kadar net de var güya adımda çalışıyo ee koskoca gün de bana kalıyo..
- SerkeŞ -' Alıntı: Bi de hiç çalışmayan ben, bu işe kolay dedim dün Genişletmek için tıkla ... kolay yaa çok hemde.uyurum istersem.sonra sabaha kadar net de var güya adımda çalışıyo ee koskoca gün de bana kalıyo..
SHS Üye ee zaten yabancı şirket galiba, iş güvenliği yüksektir, net+para+gündüzler senin, hayat sana güzel diyebilir miyim
ee zaten yabancı şirket galiba, iş güvenliği yüksektir, net+para+gündüzler senin, hayat sana güzel diyebilir miyim
vapur dumanı Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ee zaten yabancı şirket galiba, iş güvenliği yüksektir, net+para+gündüzler senin, hayat sana güzel diyebilir miyim Genişletmek için tıkla ... aynen ööle şartlarını bi saysam valla temizliklöi olarak bile girmeye can atarsaın
- SerkeŞ -' Alıntı: ee zaten yabancı şirket galiba, iş güvenliği yüksektir, net+para+gündüzler senin, hayat sana güzel diyebilir miyim Genişletmek için tıkla ... aynen ööle şartlarını bi saysam valla temizliklöi olarak bile girmeye can atarsaın