ya canım sıkılıyo sana bişey sorcam öğretmenligi bırakıp operasyon müdürü oluyummu bugün bi iş teklifi aldım napsam kafam karısık[sıze="3"][ı]
kuzuuu[/ı][/sıze]
ee benim olduğum şehirde deprem olursa ve ailemden kimse bu servise üye değilse bana sms gelse ne??? smiley kullanmayı şu an çok isterdim...Ya zaten tartışan yok ben sadece görüşümü bildirdim
Depremi önceden bilmek şuanki teknolojiyle çok zor yalnız deprem öldürmez bina öldürür sözünü dikkate alarak daha sağlam binalarda oturmak can sağlımız için faydalı
Tabiki bu servis sen şehir dışındayken olacak bir depremde bilgi sahibi olmanı sağlıyor sonuçta ailen var bilmem anlatabildimmi
Depremi bizzat yaşamayan o anı bilemez ve bilmeden yorum yapar o an bambaşka bir andır...
o konuda çok yanlış anlaşıldıgımızı düşünüyorum arda tarafından?demin bu deprem olayını tartıyoduk serkes,arda,pelin,burak tabiki ben burayda bi slm verem dedim burada deprem iyi forumlar bu arada
hmmmm karışık bi durum aslında. ama ben memuriyette fazla yapamadım istifa ettim ama koşullarımız aynı değil tabiki..
ya canım sıkılıyo sana bişey sorcam öğretmenligi bırakıp operasyon müdürü oluyummu bugün bi iş teklifi aldım napsam kafam karısık
hey
(bu mesaj mobil olarak atıldı)

Aman onlarda bana bıraktı napsam cıkamdım işin içinden
hmmmm karışık bi durum aslında. ama ben memuriyette fazla yapamadım istifa ettim ama koşullarımız aynı değil tabiki..
çok derin bi mevzu.ailenle almalısın bence bu kararı..
hadi kaç baklımBen kaçar hadi Iyi geceler arkadaşlar

hadi kaç baklımBen kaçar hadi Iyi geceler arkadaşlar
bütün mesajlarına aynı eki mi yazıyorsun![]()
o konuda çok yanlış anlaşıldıgımızı düşünüyorum arda tarafından?
yarın işe gidiyorum...
herkese iyi geceler...
nöbetçi sabah kapıyı kilitlesinnn ha
yoksa yabancılar giriy
yarın işe gidiyorum...
herkese iyi geceler...
nöbetçi sabah kapıyı kilitlesinnn ha
yoksa yabancılar giriy
felaket tellalı yaaa!!!Ya ben anlatamıyorum sanırım
Diyelim ki sen şehir dışına çıktın ve ertesi gün deprem oldu yaşadığın şehirde yada bir sevdiğinin olduğu şehirde...
Bu servis sana 15 dakika içinde haber veriyor deprem olduğunu belki birkaç saat bunu ögrenemeyecektin...
Bu servisin depreme maruz kalanlara faydası yok ama sana bu bilgiyi gönderdikten sonra eşine dostunu arayıp kalbini ferahlatabilirsin...
O an Alllah korusun enkaz altında olan bir sevdiğinin yaşadığını öğrenip gerekli yerlere daha hızlı bilgi verebilirsin...
Birde bu açıdan bakın![]()