Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
hey

(bu mesaj mobil olarak atıldı)

• Beğen
Tepkiler: SHS

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Ya zaten tartışan yok ben sadece görüşümü bildirdim :)
Depremi önceden bilmek şuanki teknolojiyle çok zor yalnız deprem öldürmez bina öldürür sözünü dikkate alarak daha sağlam binalarda oturmak can sağlımız için faydalı :)
Tabiki bu servis sen şehir dışındayken olacak bir depremde bilgi sahibi olmanı sağlıyor sonuçta ailen var bilmem anlatabildimmi :)

Depremi bizzat yaşamayan o anı bilemez ve bilmeden yorum yapar o an bambaşka bir andır...
ee benim olduğum şehirde deprem olursa ve ailemden kimse bu servise üye değilse bana sms gelse ne??? smiley kullanmayı şu an çok isterdim...

devran_34

devran_34

Üye
demin bu deprem olayını tartıyoduk serkes,arda,pelin,burak tabiki ben burayda bi slm verem dedim burada deprem iyi forumlar bu arada

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

demin bu deprem olayını tartıyoduk serkes,arda,pelin,burak tabiki ben burayda bi slm verem dedim burada deprem iyi forumlar bu arada
o konuda çok yanlış anlaşıldıgımızı düşünüyorum arda tarafından?

• Beğen
Tepkiler: devran_34
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

ya canım sıkılıyo sana bişey sorcam öğretmenligi bırakıp operasyon müdürü oluyummu bugün bi iş teklifi aldım napsam kafam karısık
hmmmm karışık bi durum aslında. ama ben memuriyette fazla yapamadım istifa ettim ama koşullarımız aynı değil tabiki..
çok derin bi mevzu.ailenle almalısın bence bu kararı..

Joker.

Joker.

Üye
Herkes e merhabalar ve uyuyun artık :)

pelın_

hmmmm karışık bi durum aslında. ama ben memuriyette fazla yapamadım istifa ettim ama koşullarımız aynı değil tabiki..
çok derin bi mevzu.ailenle almalısın bence bu kararı..
Aman onlarda bana bıraktı napsam cıkamdım işin içinden

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Ben kaçar hadi Iyi geceler arkadaşlar

kol@j

kol@j

Üye
yarın işe gidiyorum...

herkese iyi geceler...

nöbetçi sabah kapıyı kilitlesinnn ha

yoksa yabancılar giriy

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ya ben anlatamıyorum sanırım :)
Diyelim ki sen şehir dışına çıktın ve ertesi gün deprem oldu yaşadığın şehirde yada bir sevdiğinin olduğu şehirde...
Bu servis sana 15 dakika içinde haber veriyor deprem olduğunu belki birkaç saat bunu ögrenemeyecektin...
Bu servisin depreme maruz kalanlara faydası yok ama sana bu bilgiyi gönderdikten sonra eşine dostunu arayıp kalbini ferahlatabilirsin...
O an Alllah korusun enkaz altında olan bir sevdiğinin yaşadığını öğrenip gerekli yerlere daha hızlı bilgi verebilirsin...
Birde bu açıdan bakın :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
devran_34

devran_34

Üye

o konuda çok yanlış anlaşıldıgımızı düşünüyorum arda tarafından?

evet ama ben bitirdim tartışmayı ama olan askerlerimize oluyo arka planda kaldılar basında ŞEHİT lerimizin sayısının söylenmesi yasaklandı

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Ya ben anlatamıyorum sanırım :)
Diyelim ki sen şehir dışına çıktın ve ertesi gün deprem oldu yaşadığın şehirde yada bir sevdiğinin olduğu şehirde...
Bu servis sana 15 dakika içinde haber veriyor deprem olduğunu belki birkaç saat bunu ögrenemeyecektin...
Bu servisin depreme maruz kalanlara faydası yok ama sana bu bilgiyi gönderdikten sonra eşine dostunu arayıp kalbini ferahlatabilirsin...
O an Alllah korusun enkaz altında olan bir sevdiğinin yaşadığını öğrenip gerekli yerlere daha hızlı bilgi verebilirsin...
Birde bu açıdan bakın :)
felaket tellalı yaaa!!!

• Beğen
Tepkiler: devran_34

pelın_

Vallla ya

Üst Alt