smile kullanmak isterdim
kasıyorum burak naparsın işte buda benim sırrım valla bu konuyu kiç accak dıye düşünüyodum bende
şaka falan sen birkaç ayda general oldun sayılır yahu 400 mesaj falan kalmış
iyi geceler öncelikle herkese..bi konu açmak istiyorum aslında ama kavga çıkabilir diye çekiniyorum.
sen uyu abi bizede sıra gelir3 de kalktım uyku falan yok
kasıyorum burak naparsın işte buda benim sırrım valla bu konuyu kiç accak dıye düşünüyodum bende
iyi geceler öncelikle herkese..bi konu açmak istiyorum aslında ama kavga çıkabilir diye çekiniyorum.

Eskiden benim mesajlarım da silinmişti çokça rahatsız olanlar olabiliyor.Ama her şey o an için oluyor ve bitiyor.Yani gerekli oluyor silmek.böle birileriyle ilgili söylemek istediklerim ama bi türlü ortam olmayıpta söyleyemediklerimle ilgili...neyle ilgili esra?
ben nasıl bırıyım sızce
kasıyorsun he
ben geçen sene albay olmama 100 mesaj vardı bi konuda mesaj kasıyom albay olcam dedim 300 mesajım birden silinmişti
sen rahatça diyosun kasıyorum diye iyi valla hayırlısı olsun
böle birileriyle ilgili söylemek istediklerim ama bi türlü ortam olmayıpta söyleyemediklerimle ilgili...

böle birileriyle ilgili söylemek istediklerim ama bi türlü ortam olmayıpta söyleyemediklerimle ilgili...
bir zamanlar bende duyuyordum övgü sözcüklerini halende duyuyorum ama nedense zaman geçtikçe insan değişiyor herşey gibi...
napıyım burak bunun tartışmasını defalarca yaptık insanlara laf anlatmak zor bende dalgaya alıyorum yönetim bildikten sonra digerleri nederse desın tın yanı oyuzden rahatım açtıgım konu bellı yazdıgım msjlar bellı aktıflıgım bellı yanı sorun yok
söleyemiyorum iştemerak ettim şimdi![]()
tekil değil işte.bir çok kişi var aslında
kimmiş ki o?
önce sevgilim var nişanlancam çok mutluyuz hiç ayrılmayız biz diyip ertesi gün ayrıldım diyen birisin
Bir derdi olan arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir.Öyle kavga vs çıkaramaz zaten kimse.
Yine söylüyorum ben buradayım konuşuruz ne varsa.
Ayrıca Murat kardeşim,gerçekçi olalım kimsenin mesajını boş yere silmiyoruzEskiden benim mesajlarım da silinmişti çokça rahatsız olanlar olabiliyor.Ama her şey o an için oluyor ve bitiyor.Yani gerekli oluyor silmek.
anladım artık kızlardan nefret edıyorum