İyi Geceler Gececiler Bi Sorunum Var Benim Sizinle Bi Paylaşayım Belki Çözümü Bilen Birisi Çıkar Şimdi Ben Huawei Ideos X5 Aldım Dün Geldi Telefon Bugün Düğüne Gidicez Bir Akrabanın Bindik Arabaya Geliyoruz Bizimkiler Dedi Navigasyonu Açta Öyle Gidelim Açtım Google Haritaları Açmaz Olaydım Wireless Olmadan Konum Bulmuyor Program Bütün Yol Boyunca Uğraştım Yok Çalıştıramıyorum Lanet Şeyi Neyse Bulduk Sora Sora Yolu Eve Geldim Falan iGo'yu Yükledim Eksik Dosyasını Bırakmadım Sabitteki Konudan İndirdim Programı Biraz Kurcaladım Nasıl Kullanılır Diye Evin Adresini Girmeyi Başardım Haritanın Başlangıç Yeri İstanbul - Fatih Ben İstanbul - Eyüp'te Oturuyorum Ayarladım Gelmesi İçin Navigasyonu Bu Seferde GPS'de Takıldı Dedim Hayda Sorularım Şunlar.
1) Google Haritalar Wirelessli'mi Çalışıyor Sadece Yoksa GPS Sinyali İlede Çalışıyormu
2) Google Haritalar GPS İle Çalışıyorsa Arabanın İçinde Olduğum İçinmi Sinyal Alamadı
3) iGo'da GPS Sinyalinin Gelmemesinin Sebebi Evde Olmammı? ---- Edit : 7 dk Oldu Telefon Hala GPS Sinyali Alamadı