as kardeşim hoşgeldin Hb kardeşim
minoo Üye coolasker54' Alıntı: Öyle nar mı yenir zevki kaçıyor ole ugrasıcan ayıklamaya ısırıcan ağzın burnun yamulucak felan hem oyle yerken dışim kamaşıyor Genişletmek için tıkla ... Ama öyle de daha bir güzel yahu. Nar çok severim ben.
coolasker54' Alıntı: Öyle nar mı yenir zevki kaçıyor ole ugrasıcan ayıklamaya ısırıcan ağzın burnun yamulucak felan hem oyle yerken dışim kamaşıyor Genişletmek için tıkla ... Ama öyle de daha bir güzel yahu. Nar çok severim ben.
Kingmortall Üye Praetor' Alıntı: Merhaba gececiler Kingmor, imza yakıyor Kim attı? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum abi kurcalamışlar ----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:36 ---------- minoo' Alıntı: Ama öyle de daha bir güzel yahu. Nar çok severim ben. Genişletmek için tıkla ... bende severim ama ellerim hep kırmızı oluyor
Praetor' Alıntı: Merhaba gececiler Kingmor, imza yakıyor Kim attı? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum abi kurcalamışlar ----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:36 ---------- minoo' Alıntı: Ama öyle de daha bir güzel yahu. Nar çok severim ben. Genişletmek için tıkla ... bende severim ama ellerim hep kırmızı oluyor
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Cineyet işlemiş gibi hissettiriyor bana. Evett narı öldürdüm!! Genişletmek için tıkla ... vay seni gidi cani
minoo' Alıntı: Cineyet işlemiş gibi hissettiriyor bana. Evett narı öldürdüm!! Genişletmek için tıkla ... vay seni gidi cani
Kingmortall Üye Sehriyar' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... araba yarışına başladım oyunu bitirme yüzdesi %93 de kaldı ilerlemiyor kafam bozuk
Sehriyar' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... araba yarışına başladım oyunu bitirme yüzdesi %93 de kaldı ilerlemiyor kafam bozuk
Şehriyar Üye Takma bu kadar yahu başka oyun oyna ----------Eklendi @ 00:47:49 ---------- Yazıldı @ 00:44:02 ----------
Takma bu kadar yahu başka oyun oyna ----------Eklendi @ 00:47:49 ---------- Yazıldı @ 00:44:02 ----------