aferin uyuma bak
Burak Üye greenmile' Alıntı: kararsızım ama işim var uyumuyacağım bu yüzden Genişletmek için tıkla ... uyuyacagın zaman soyle
greenmile' Alıntı: kararsızım ama işim var uyumuyacağım bu yüzden Genişletmek için tıkla ... uyuyacagın zaman soyle
Burak Üye iyi geceler minoo ----------Eklendi @ 02:35:47 ---------- Yazıldı @ 02:35:09 ---------- greenmile' Alıntı: kalsın Genişletmek için tıkla ... tamam
iyi geceler minoo ----------Eklendi @ 02:35:47 ---------- Yazıldı @ 02:35:09 ---------- greenmile' Alıntı: kalsın Genişletmek için tıkla ... tamam
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: selamlar,iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: eyvallah Gökhan sağolasın nasılsın? Genişletmek için tıkla ... araba yarışına başladım sıkıntıdan %93 de takıldı gitmiyor ilerlemiyor lanet olasıca sinirlendim
greenmile' Alıntı: eyvallah Gökhan sağolasın nasılsın? Genişletmek için tıkla ... araba yarışına başladım sıkıntıdan %93 de takıldı gitmiyor ilerlemiyor lanet olasıca sinirlendim
greenmile Üye kingmor' Alıntı: araba yarışına başladım sıkıntıdan %93 de takıldı gitmiyor ilerlemiyor lanet olasıca sinirlendim Genişletmek için tıkla ... başka bir oyun oyna sende
kingmor' Alıntı: araba yarışına başladım sıkıntıdan %93 de takıldı gitmiyor ilerlemiyor lanet olasıca sinirlendim Genişletmek için tıkla ... başka bir oyun oyna sende
coolasker54 Üye minoo' Alıntı: Allahıııım annem nar ayıklamış tabağa. Kaşık kaşık. Yemeye kıyamıyorum bitcek diye of! Genişletmek için tıkla ... Öyle nar mı yenir zevki kaçıyor ole ugrasıcan ayıklamaya ısırıcan ağzın burnun yamulucak felan hem oyle yerken dışim kamaşıyor
minoo' Alıntı: Allahıııım annem nar ayıklamış tabağa. Kaşık kaşık. Yemeye kıyamıyorum bitcek diye of! Genişletmek için tıkla ... Öyle nar mı yenir zevki kaçıyor ole ugrasıcan ayıklamaya ısırıcan ağzın burnun yamulucak felan hem oyle yerken dışim kamaşıyor
Kingmortall Üye coolasker54' Alıntı: Selamun aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... as kardeşim hoşgeldin