Ditiri riri dirit ditiri riri dirit :D
haydaravısyon Üye greenmile' Alıntı: Ditiri riri dirit ditiri riri dirit Genişletmek için tıkla ... bu ne
Mareşal Üye minoo' Alıntı: İyiyim ama açım Sen nasılsın bakalmm Genişletmek için tıkla ... ya bende iyiyim ama galiba bende açım
minoo' Alıntı: İyiyim ama açım Sen nasılsın bakalmm Genişletmek için tıkla ... ya bende iyiyim ama galiba bende açım
Mareşal Üye minoo' Alıntı: Eski konuları araştırdım biraz. Ne eğleniyomuşuz ya Genişletmek için tıkla ... yav bende sıkıntıdan konu okuyorum uzun uzun yazılar bide gözlerim bozuldu he
minoo' Alıntı: Eski konuları araştırdım biraz. Ne eğleniyomuşuz ya Genişletmek için tıkla ... yav bende sıkıntıdan konu okuyorum uzun uzun yazılar bide gözlerim bozuldu he
minoo Üye Oturup 3 saat msnde çoklu konuşmada onu düşünmüştük ya 3 saat Ata'ya açmıştım, bak yarın askerliğinin son günü canım benim
Oturup 3 saat msnde çoklu konuşmada onu düşünmüştük ya 3 saat Ata'ya açmıştım, bak yarın askerliğinin son günü canım benim
minoo Üye İmza da bulamadım zaten sinirlendim Ben çıkıyorum artık. İyi sabahlar Saat 05:59'dan sonra yazma sakın ----------Eklendi @ 05:36:12 ---------- Yazıldı @ 05:35:42 ---------- Mareşal' Alıntı: bune yaa yazık adama Genişletmek için tıkla ... Biz onları ne kadar aradık biliyo musun sen Metine uydurmak için aradık aradık
İmza da bulamadım zaten sinirlendim Ben çıkıyorum artık. İyi sabahlar Saat 05:59'dan sonra yazma sakın ----------Eklendi @ 05:36:12 ---------- Yazıldı @ 05:35:42 ---------- Mareşal' Alıntı: bune yaa yazık adama Genişletmek için tıkla ... Biz onları ne kadar aradık biliyo musun sen Metine uydurmak için aradık aradık