Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Hayirlisi olsun ya diyecek baska soz yok heralde..

Hele bir yarın olsun diyeceğim ama , artık Perşembe günün içerisine girmişiz bile ... Saatten bile haberim yok ..!
Kendisiyle gün için de umarım iletişime geçeriz . En kötü ihtimal akşam 19.30 itibariyle kesin görüşürüz , yani iş çıkışı müsait olabiliyor...

• Beğen
Tepkiler: Burak
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

olur valla benim ön üst dişimin ucu ağrıyor tamamı değil, ama sadece tatlı şeyler yiyince :hmmm

----------Eklendi @ 01:35:44 ---------- Yazıldı @ 01:35:27 ----------

yok artık :D

İmplant yapılmalı

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
cozemedim istifa ediyorum :D

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar , hiç keyfim yok kusura bakmayın . Ben çıkıyorum müsadenizle .
Kendinize iyi bakın . Keyifli forumlar diliyorum .
İyi geceler . :oke:

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye

nasııl anlamadım :D

:zuhaha: çakma doktor :d:

anlarsam yardim ederimn belki dedimde muayene gerekli senin is icin :) dislerinize iyi bakin bak isin icinde oldugum icin biliyorum insanin kendi disinden guzel dis yok Allah oyle bir yaratmis ki biz ne kadar ozensek ugrassakta insanin kendi disi gibi olmuyor..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arkadaşlar , hiç keyfim yok kusura bakmayın . Ben çıkıyorum müsadenizle .
Kendinize iyi bakın . Keyifli forumlar diliyorum .
İyi geceler . :oke:

iyi geceler abi hadi Allah sabir versin sana 19.30 a kadar

Burak

Üye

anlarsam yardim ederimn belki dedimde muayene gerekli senin is icin :) dislerinize iyi bakin bak isin icinde oldugum icin biliyorum insanin kendi disinden guzel dis yok Allah oyle bir yaratmis ki biz ne kadar ozensek ugrassakta insanin kendi disi gibi olmuyor..

tek bir diş ya. ucu ağrıyor kökü değil. ama öylebir agrıyorki oraya tatlı bişey değince. tarif etmek imkansız. :(

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
  • Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Dis hassasiyeti dedikleri sey bu heralde.. Gecmis olsun ya ihmal etme git hemen doktora..

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bugun nuri alcoyu ilk defa yakindan gordum :)

Burak

Üye
nerde gördün :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Cigborek yiyodum birden bi kosusturma falan bi baktim nuri alco adam milletle resim cekincem diye yemek yiyemedi yazik.d benim masamin caprazinda oturuyodu.d

Burak

Üye
vay be :D

Üst Alt