sanada iyi geceler :)
Mareşal Üye Tusem'' Alıntı: iyiyim saol sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... Allaha Şükür Ablam. İyiyim. Seninde iyi olmanın katkısıyla.
Tusem'' Alıntı: iyiyim saol sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... Allaha Şükür Ablam. İyiyim. Seninde iyi olmanın katkısıyla.
Mareşal Üye Tusem'' Alıntı: daim olsun kardesım hep iyi ol Genişletmek için tıkla ... canım ablamm Nasıl geçti bayramın.
Tusem'' Alıntı: daim olsun kardesım hep iyi ol Genişletmek için tıkla ... canım ablamm Nasıl geçti bayramın.
Tuba.Erva Üye minoom ın aşa düşcen nasıl gecsın evdeydm bayramlasma falan arada ama dısarı cıkmadım daha yarın cıkcam ıns
minoom ın aşa düşcen nasıl gecsın evdeydm bayramlasma falan arada ama dısarı cıkmadım daha yarın cıkcam ıns
minoo Üye Mareşal' Alıntı: hoşgeldin. Hayırlı Bayramlar. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim iyiym sen nasılsın? Senin de bayramın kutlu olsun ----------Eklendi @ 03:31:59 ---------- Yazıldı @ 03:31:15 ---------- Tusem'' Alıntı: minoom ın aşa düşcen Genişletmek için tıkla ... Tutarsın sen aşkm
Mareşal' Alıntı: hoşgeldin. Hayırlı Bayramlar. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim iyiym sen nasılsın? Senin de bayramın kutlu olsun ----------Eklendi @ 03:31:59 ---------- Yazıldı @ 03:31:15 ---------- Tusem'' Alıntı: minoom ın aşa düşcen Genişletmek için tıkla ... Tutarsın sen aşkm
Mareşal Üye minoo' Alıntı: Teşekkür ederim iyiym sen nasılsın? Senin de bayramın kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.İyiyim.
minoo' Alıntı: Teşekkür ederim iyiym sen nasılsın? Senin de bayramın kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.İyiyim.
Mareşal Üye Tusem'' Alıntı: minoom ın aşa düşcen nasıl gecsın evdeydm bayramlasma falan arada ama dısarı cıkmadım daha yarın cıkcam ıns Genişletmek için tıkla ... bigün gelcem rizeye abla
Tusem'' Alıntı: minoom ın aşa düşcen nasıl gecsın evdeydm bayramlasma falan arada ama dısarı cıkmadım daha yarın cıkcam ıns Genişletmek için tıkla ... bigün gelcem rizeye abla