anılbaran
Üye
sendemı fandorıdççi dostlarımızdansınAbiiiii C7 ye kelle gücellemesini yükledin mi yav ?![]()

sendemı fandorıdççi dostlarımızdansınAbiiiii C7 ye kelle gücellemesini yükledin mi yav ?![]()

ben sana demedim mi burak
yok yav burak ne dövmesi abartma

ben sana demedim mi burak![]()

sendemı fandorıdççi dostlarımızdansın![]()

hady ordan pis symbiancı seni ...sendemı fandorıdççi dostlarımızdansın![]()

olsun büyüklere laf yetiştirilmez ayıptır saygı denen bişey var![]()
senin adında Hüseyin ?? bişi diyom mu ben hııı ?? fesattt ..
onun adı erto![]()

ben senin yüzünee
ertuğrul, bu sana

hady ordan pis symbiancı seni ...![]()
1. androidçi degilim
2. iphoneci hiç degilim
3. Wp hiç hiç degilim
4. Nokıa da ( carl Zeiss lens kullanan modellere saygım sonsuz)
5. javacıyım ben ( kp320 )![]()
6. katileyi zerafeti özel çizğileri dokunuşundaki titremesi hangisinin güzelse onu şeçiyorum ben ...![]()
![]()

​Arkadaşlar ben çıkıyorum.Hepinize şimdiden iyi bayramlar,İyi geceler.Sabah uyanmada Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
biz facede anlaştık dediki ooo gececilerde hep böle konuş dedi bende dedim büyük şimdi benden saygın sonsuz Vs vs vs sözünden dışarı çıkmıyorum

​Arkadaşlar ben çıkıyorum.Hepinize şimdiden iyi bayramlar,İyi geceler.Sabah uyanmada Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
anladın mı yoksa
----------Eklendi @ 01:49:27 ---------- Yazıldı @ 01:48:46 ----------

anladın mı yoksa![]()
saol varol sanada ... iyi geceler gülalee​Arkadaşlar ben çıkıyorum.Hepinize şimdiden iyi bayramlar,İyi geceler.Sabah uyanmada Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
tmm olabilir normldirr... nokıa ya dokundugunda sana nasıl bir haz tat veriyorsa saygı duymalısın sana bir haz veriyor çünkü ...bende symbıancı degılım ama symbıanın severım nokia cıyım olay çıkar![]()