guzelmıs buna benzeyen bende yapmıstım :)
Elektr0 Üye aholyly' Alıntı: benim yapmadığımı yapıyor kerata Genişletmek için tıkla ... elektronik elemanı bile benden daha çok akıllı len almış duracell idee ohh misss gibi enerji 9 Voltluk hemde
aholyly' Alıntı: benim yapmadığımı yapıyor kerata Genişletmek için tıkla ... elektronik elemanı bile benden daha çok akıllı len almış duracell idee ohh misss gibi enerji 9 Voltluk hemde
Burak Üye qirL1903' Alıntı: Çocuğun ders calısmama sebebi tembellik değil fazla zeki olmak Genişletmek için tıkla ...
qirL1903' Alıntı: Çocuğun ders calısmama sebebi tembellik değil fazla zeki olmak Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: o çuvaldız senle yakın bi temas kurdu galiba Genişletmek için tıkla ... moderatör çıığrın admenlere tel.. açın hakaret ediliyorr yönetim yönetim ----------Eklendi @ 01:32:17 ---------- Yazıldı @ 01:31:56 ---------- Burak' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şımarma lan
'TUĞ'' Alıntı: o çuvaldız senle yakın bi temas kurdu galiba Genişletmek için tıkla ... moderatör çıığrın admenlere tel.. açın hakaret ediliyorr yönetim yönetim ----------Eklendi @ 01:32:17 ---------- Yazıldı @ 01:31:56 ---------- Burak' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... şımarma lan
Burak Üye qirL1903' Alıntı: De mi Burak sen de dediklerime katılıyor musun Genişletmek için tıkla ... kanki beni biliyon sen ne dersen o olsun tamam
qirL1903' Alıntı: De mi Burak sen de dediklerime katılıyor musun Genişletmek için tıkla ... kanki beni biliyon sen ne dersen o olsun tamam
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: moderatör çıığrın admenlere tel.. açın hakaret ediliyorr yönetim yönetim ----------Eklendi @ 01:32:17 ---------- Yazıldı @ 01:31:56 ---------- şımarma lan Genişletmek için tıkla ... evet temas kurmuş
Elektr0' Alıntı: moderatör çıığrın admenlere tel.. açın hakaret ediliyorr yönetim yönetim ----------Eklendi @ 01:32:17 ---------- Yazıldı @ 01:31:56 ---------- şımarma lan Genişletmek için tıkla ... evet temas kurmuş
Burak Üye Elektr0' Alıntı: moderatör çıığrın admenlere tel.. açın hakaret ediliyorr yönetim yönetim ----------Eklendi @ 01:32:17 ---------- Yazıldı @ 01:31:56 ---------- şımarma lan Genişletmek için tıkla ... seni şımartan yok mu yoksa
Elektr0' Alıntı: moderatör çıığrın admenlere tel.. açın hakaret ediliyorr yönetim yönetim ----------Eklendi @ 01:32:17 ---------- Yazıldı @ 01:31:56 ---------- şımarma lan Genişletmek için tıkla ... seni şımartan yok mu yoksa
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap zaza' Alıntı: Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: evet temas kurmuş Genişletmek için tıkla ... seni kime diyecemi iyi biliyom moruk
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: seni şımartan yok mu yoksa Genişletmek için tıkla ... şımarmaya gönlüm yok ben şımarmamak için yaşamayı göze aldım
Burak' Alıntı: seni şımartan yok mu yoksa Genişletmek için tıkla ... şımarmaya gönlüm yok ben şımarmamak için yaşamayı göze aldım
qirL1903 Üye zaza' Alıntı: Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... Sen benle konusuyordun ne zaman geldin yine buraya
zaza' Alıntı: Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... Sen benle konusuyordun ne zaman geldin yine buraya