pek bişe anlayamadım :ehe
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ert o ne oluyor Genişletmek için tıkla ... kısaca elektriği depolar... dersek yeterli
'TUĞ'' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ert o ne oluyor Genişletmek için tıkla ... kısaca elektriği depolar... dersek yeterli
LuckyDALT0N Üye tip olarak aynısı.Bunun tek bacağı + tek bacağı - dir.Bağlarken ona göre bağlamak gerekiyr.Kutupsuzda farketmiyo + - bacakları. 'TUĞ'' Alıntı: kutupsuzu nasıl oluyor Genişletmek için tıkla ...
tip olarak aynısı.Bunun tek bacağı + tek bacağı - dir.Bağlarken ona göre bağlamak gerekiyr.Kutupsuzda farketmiyo + - bacakları. 'TUĞ'' Alıntı: kutupsuzu nasıl oluyor Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: kutupsuzu nasıl oluyor Genişletmek için tıkla ... + ve - yönü olmuyor hacı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: kısaca elektriği depolar... dersek yeterli Genişletmek için tıkla ... bak orda O'yu ayrı yazdım gördünmü
Elektr0' Alıntı: kısaca elektriği depolar... dersek yeterli Genişletmek için tıkla ... bak orda O'yu ayrı yazdım gördünmü
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: erto bunlarda senin droid arkadaşların galiba Genişletmek için tıkla ... yakışmıyor bu hareketler sana yumuşak kalpli abim bennnnim ----------Eklendi @ 01:23:57 ---------- Yazıldı @ 01:22:34 ---------- __xXx__' Alıntı: elemanlar duracell ile fantezi yapıyor Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: erto bunlarda senin droid arkadaşların galiba Genişletmek için tıkla ... yakışmıyor bu hareketler sana yumuşak kalpli abim bennnnim ----------Eklendi @ 01:23:57 ---------- Yazıldı @ 01:22:34 ---------- __xXx__' Alıntı: elemanlar duracell ile fantezi yapıyor Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye qirL1903' Alıntı: Burak ne gülüyorsun hiç değilse arada bir kalem elimde benim Genişletmek için tıkla ... benimde arada elimde ama ders calışmaya pek hevesim olmuyor ya
qirL1903' Alıntı: Burak ne gülüyorsun hiç değilse arada bir kalem elimde benim Genişletmek için tıkla ... benimde arada elimde ama ders calışmaya pek hevesim olmuyor ya
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: bak orda O'yu ayrı yazdım gördünmü Genişletmek için tıkla ... nadide ablam da ölee diyor zaten
'TUĞ'' Alıntı: bak orda O'yu ayrı yazdım gördünmü Genişletmek için tıkla ... nadide ablam da ölee diyor zaten
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: benimde arada elimde ama ders calışmaya pek hevesim olmuyor ya Genişletmek için tıkla ... tembellik kanına işlemiş senin sende bizdensinn hoş geldin aramızaa bizim en tembellimiz 'TUĞ'
Burak' Alıntı: benimde arada elimde ama ders calışmaya pek hevesim olmuyor ya Genişletmek için tıkla ... tembellik kanına işlemiş senin sende bizdensinn hoş geldin aramızaa bizim en tembellimiz 'TUĞ'
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: nadide ablam da ölee diyor zaten Genişletmek için tıkla ... ama nick onu andırıyor
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ama nick onu andırıyor Genişletmek için tıkla ... ben sana çuvaldızz disem iyi olar mı ?
'TUĞ'' Alıntı: ama nick onu andırıyor Genişletmek için tıkla ... ben sana çuvaldızz disem iyi olar mı ?
Elektr0 Üye qirL1903' Alıntı: Çocuğun ders calısmama sebebi tembellik değil fazla zeki olmak Genişletmek için tıkla ... diyosun
qirL1903' Alıntı: Çocuğun ders calısmama sebebi tembellik değil fazla zeki olmak Genişletmek için tıkla ... diyosun
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: ben sana çuvaldızz disem iyi olar mı ? Genişletmek için tıkla ... o çuvaldız senle yakın bi temas kurdu galiba
Elektr0' Alıntı: ben sana çuvaldızz disem iyi olar mı ? Genişletmek için tıkla ... o çuvaldız senle yakın bi temas kurdu galiba