Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Şimdi toplanan para az,o parayıda internette yiyor çocuklar :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
herşey eskiden güzelmiş bir de o zamanlar bir an evvel büyüsekte kurtulsak diyorduk şu an keşke hep küçük olsaydım o zamanlara dönebilsem diyorum
bende büyümek istıyenlerdendım hay buyumez olaydım kuçukken dert yoktu :)

Burak

Üye
herşey eskiden güzelmiş bir de o zamanlar bir an evvel büyüsekte kurtulsak diyorduk şu an keşke hep küçük olsaydım o zamanlara dönebilsem diyorum

yemin ediyorum bak küçükken hep büyüsem diyodum büyüdük ne oldu şuanda keske yine küçük olsam diyorum kücükken ne guzeldi oh dert yok tasa yok

__xXx__

__xXx__

Üye
Şimdi toplanan para az,o parayıda internette yiyor çocuklar :ehe

aynen parayı bulan internet kafeye gidiyor kocaman bir tas şeker çikolata karışımı yapıyorum bayram sabahı ama yine bayramdan sonra ben yiyorum gelen olmuyor

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
İnsan yaşadığı zamandan şikayetçi geleceğinden umutludur.O yüzden bu döngü böyle diye düşünyorum

----------Eklendi @ 00:42:31 ---------- Yazıldı @ 00:41:58 ----------

Aynen.Artık burada çocuktan ziyade dilenciler geliyor

aynen parayı bulan internet kafeye gidiyor kocaman bir tas şeker çikolata karışımı yapıyorum bayram sabahı ama yine bayramdan sonra ben yiyorum gelen olmuyor

Elektr0

Elektr0

Üye
eski bayramlarda HTC , SGS2, iphone 4s de yoktu daha güzeldi :d:

__xXx__

__xXx__

Üye
Vallaha ya küçükken dert yok tasa yok ye iç oyun oyna yan gel yat

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
__xXx__

__xXx__

Üye
eski bayramlarda HTC , SGS2, iphone 4s de yoktu daha güzeldi :d:

evet o zaman onlar yoktu ama hayat güzeldi keşke yine olmasalar ama hayatımız güzel olsa insanlar arası iletişim bile sanallaştı eskiden eş dost akraba birbirini ziyaret ederdi şimdi sadece onlarla arayıp kuru bi bayram kutlaması yapıyorlar

Burak

Üye
Vallaha ya küçükken dert yok tasa yok ye iç oyun oyna yan gel yat

aynen ya ufakken taso misket falan oynardık bisikletle gezerdik
dışardan eve girmezdik maç falan yapardık kepçe kamyon oynardık
şimdilerde ise gençler evden cıkmıyo herkes pc başında :hmmm

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Önceden arkadaşımla ramazan bayramı sabahı şeker toplamaya çıkardık.Az uz para toplardık,o parayada gidip marketten ucuz Toffy gofret ( hindistan cevizli :ehe ) ve sigara şeklinde sakızlardan alırdık.Gittiğim yerde marifet gibi çıkarır o sakızı çiğnerdim,şimdi gerçeğini içeyim diyorum müsade etmiyolar :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye

aynen ya ufakken taso misket falan oynardık bisikletle gezerdik
dışardan eve girmezdik maç falan yapardık kepçe kamyon oynardık
şimdilerde ise gençler evden cıkmıyo herkes pc başında :hmmm

yenı nesil yanlış yolda hocam biz şanslıydık hayatı tattık onlar sadece kokluyor

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
herkese iyi geceler :)

Üst Alt