anılbaran
Üye
ne günlerdi ya. Özlüyorum valla
aynen
belkide yakında bu bayramı bile özliyeceğiz
ne günlerdi ya. Özlüyorum valla
belkide yakında bu bayramı bile özliyeceğizherşey eskiden güzelmiş bir de o zamanlar bir an evvel büyüsekte kurtulsak diyorduk şu an keşke hep küçük olsaydım o zamanlara dönebilsem diyorum
aynenbelkide yakında bu bayramı bile özliyeceğiz
bende büyümek istıyenlerdendım hay buyumez olaydım kuçukken dert yoktuherşey eskiden güzelmiş bir de o zamanlar bir an evvel büyüsekte kurtulsak diyorduk şu an keşke hep küçük olsaydım o zamanlara dönebilsem diyorum

herşey eskiden güzelmiş bir de o zamanlar bir an evvel büyüsekte kurtulsak diyorduk şu an keşke hep küçük olsaydım o zamanlara dönebilsem diyorum
Şimdi toplanan para az,o parayıda internette yiyor çocuklar![]()
herşey eskiden güzelmiş bir de o zamanlar bir an evvel büyüsekte kurtulsak diyorduk şu an keşke hep küçük olsaydım o zamanlara dönebilsem diyorum
aynen parayı bulan internet kafeye gidiyor kocaman bir tas şeker çikolata karışımı yapıyorum bayram sabahı ama yine bayramdan sonra ben yiyorum gelen olmuyor
Vallaha ya küçükken dert yok tasa yok ye iç oyun oyna yan gel yat
eski bayramlarda HTC , SGS2, iphone 4s de yoktu daha güzeldi![]()

ye iç yat kalk ****Vallaha ya küçükken dert yok tasa yok ye iç oyun oyna yan gel yat

eski bayramlarda HTC , SGS2, iphone 4s de yoktu daha güzeldi![]()
Vallaha ya küçükken dert yok tasa yok ye iç oyun oyna yan gel yat

İstersen şimdide onları yapabilirsin ama sonradan başın ağrır![]()

oda dogru nokia 6150 mız vardı abımle kızılötesi ile yılan oynardıkeski bayramlarda HTC , SGS2, iphone 4s de yoktu daha güzeldi![]()

aynen ya ufakken taso misket falan oynardık bisikletle gezerdik
dışardan eve girmezdik maç falan yapardık kepçe kamyon oynardık
şimdilerde ise gençler evden cıkmıyo herkes pc başında![]()