LuckyDALT0N
Üye
​Ya sevdiğim kız baya bi uzağa taşınıcak ona canım sıkkın.Ailesiyle mevzulandım bide tam oldu
mutluyum çünkü üzüntülü olmamı gerekdirecek bi şey yok![]()
​Ya sevdiğim kız baya bi uzağa taşınıcak ona canım sıkkın.Ailesiyle mevzulandım bide tam oldu
allah bozmasın hayırdır
----------Eklendi @ 00:25:10 ---------- Yazıldı @ 00:24:48 ----------
eski bayramlarin tadı yok demi

hayata böyle olumlu bakmayı isterdim umarım bu huyun zamanla kaybolmaz

Aleyküm selam gençler yarın bayram heyecanlı misiniz

bayramlık bıseyımde yok zaten guler mısın aglar mısın.

bayramlık bıseyımde yok zaten guler mısın aglar mısın.
güzel günlermiseskiden bayramlar benim için farklıydı bi kere arefe gününden hissettirir di kendinı annemin gece yaptığı yemeklerin kokusu yatağımda bayram sabahını beklerken ayrı heyecan verirdi sonra sabah aile toplantısında topladığım paraları saymanin verdiği haz arkadaşlarla toplanıp şeker toplamaya gitmeler ulan eskiden bayramlar ne güzeldi 90 lar farklıydı be

​Senin bayramlığın yok yinede iyisin.Kimisinin üstüne giymeye montu hırkası bile yok normal gün için
eskiden bayramlar benim için farklıydı bi kere arefe gününden hissettirir di kendinı annemin gece yaptığı yemeklerin kokusu yatağımda bayram sabahını beklerken ayrı heyecan verirdi sonra sabah aile toplantısında topladığım paraları saymanin verdiği haz arkadaşlarla toplanıp şeker toplamaya gitmeler ulan eskiden bayramlar ne güzeldi 90 lar farklıydı be

eskiden bayramlar benim için farklıydı bi kere arefe gününden hissettirir di kendinı annemin gece yaptığı yemeklerin kokusu yatağımda bayram sabahını beklerken ayrı heyecan verirdi sonra sabah aile toplantısında topladığım paraları saymanin verdiği haz arkadaşlarla toplanıp şeker toplamaya gitmeler ulan eskiden bayramlar ne güzeldi 90 lar farklıydı be