Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
hiç heycanlı degilim

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Eyvallah sağolun hepiniz.Geçirenler sağolsun :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
eskiden bayramlar benim için farklıydı bi kere arefe gününden hissettirir di kendinı annemin gece yaptığı yemeklerin kokusu yatağımda bayram sabahını beklerken ayrı heyecan verirdi sonra sabah aile toplantısında topladığım paraları saymanin verdiği haz arkadaşlarla toplanıp şeker toplamaya gitmeler ulan eskiden bayramlar ne güzeldi 90 lar farklıydı be

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
​Senin bayramlığın yok yinede iyisin.Kimisinin üstüne giymeye montu hırkası bile yok normal gün için

bayramlık bıseyımde yok zaten guler mısın aglar mısın.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eskiden bayramlar benim için farklıydı bi kere arefe gününden hissettirir di kendinı annemin gece yaptığı yemeklerin kokusu yatağımda bayram sabahını beklerken ayrı heyecan verirdi sonra sabah aile toplantısında topladığım paraları saymanin verdiği haz arkadaşlarla toplanıp şeker toplamaya gitmeler ulan eskiden bayramlar ne güzeldi 90 lar farklıydı be
güzel günlermis :)

Burak

Üye
​Senin bayramlığın yok yinede iyisin.Kimisinin üstüne giymeye montu hırkası bile yok normal gün için

doğru diyon. Bizde yeni elbise almadık dıye uzuluyoz halbukı 2dolap elbisem var

anılbaran

anılbaran

Üye

aynen hee gittigim yerde kagıt 1.000.000 lardan verirlerdi amma cok para var derdim ozamanlar :)

Burak

Üye

ne günlerdi ya. Özlüyorum valla

__xXx__

__xXx__

Üye
herşey eskiden güzelmiş bir de o zamanlar bir an evvel büyüsekte kurtulsak diyorduk şu an keşke hep küçük olsaydım o zamanlara dönebilsem diyorum

Üst Alt