Baktıkça gülesim geliyor yahu :kop:
haydaravısyon Üye Mareşal' Alıntı: Selamın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam, hoş geldin
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: Selamın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin kardesim ama ben gidiyorum iyi geceler,cengizin durum nasil pm atarsan sevinirimGorusuruz
Mareşal' Alıntı: Selamın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin kardesim ama ben gidiyorum iyi geceler,cengizin durum nasil pm atarsan sevinirimGorusuruz
haydaravısyon Üye Mareşal' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Teşekür ederim, siz nasılsınız
coolasker54 Üye haydaravısyon' Alıntı: herkes gitdyine göre kalmamın anlamı yok Genişletmek için tıkla ... Mareşal' Alıntı: ben burdayım Genişletmek için tıkla ... bende burdayım
haydaravısyon' Alıntı: herkes gitdyine göre kalmamın anlamı yok Genişletmek için tıkla ... Mareşal' Alıntı: ben burdayım Genişletmek için tıkla ... bende burdayım
Mareşal Üye haydaravısyon' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 1 misafir)Okeye dördüncü lazım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:27:08 ---------- Yazıldı @ 02:26:17 ---------- coolasker54' Alıntı: efendim ? Genişletmek için tıkla ... ben senin adını bikaç kez gördüm biyerde ama ?Unuttum ya mobilimde biz arkadaşmıyız seninle
haydaravısyon' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 1 misafir)Okeye dördüncü lazım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:27:08 ---------- Yazıldı @ 02:26:17 ---------- coolasker54' Alıntı: efendim ? Genişletmek için tıkla ... ben senin adını bikaç kez gördüm biyerde ama ?Unuttum ya mobilimde biz arkadaşmıyız seninle
coolasker54 Üye Mareşal' Alıntı: ben senin adını bikaç kez gördüm biyerde ama ?Unuttum ya mobilimde biz arkadaşmıyız seninle Genişletmek için tıkla ... biz arkadaşmıyız seninle Genişletmek için tıkla ... Kötü anlamdamı
Mareşal' Alıntı: ben senin adını bikaç kez gördüm biyerde ama ?Unuttum ya mobilimde biz arkadaşmıyız seninle Genişletmek için tıkla ... biz arkadaşmıyız seninle Genişletmek için tıkla ... Kötü anlamdamı