Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bıtır calısmaya basla.sonra dısardan okursun duruma göre
bıcok bölüme verdıler dısardan btrme malum
buna verırlerse ben bıle dusunuyorum calısırken okurum ne var sonra ona gecıs yaparm :)
yok ya cok emek verdim bu bolume ben bu saatten sonra olmaz heralde :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Kurtaramazsın artık :ehe

hıı kem küm :ehe
lafım sıze deıldı falan:d:

----------Eklendi @ 01:48:57 ---------- Yazıldı @ 01:48:03 ----------

Çok uyku bastırdı yatayım azcık :ehe İyi geceler.Hoş muhabbet için hepiniz sağolun.Allah rahatlık versin

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
Cok pis kavga cikarasim var ama ceza sinirindayim napcaz :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben yeni gördüm kusura bakma ya, mesajlar arka arkaya gelince arada karışıyor yoksa neden görmezden geleyim. :)
Evet sana kastimiz var :ehe hosgeldin kardesim k.bakma hem ozel,hem guzel yapiyordum da birde sen 1vs1 takilinca sey etmiim dedim :D
oyle takilmak gibi bi amacim yoktu ki cevap veren herkese cevap vermeye calistim :) saka yapiyorum ya ne kotuluk yaptim ki gormezlikten gelesiniz beni :) cikcamda simdi bi selam vereyim bide iyi geceler diyim dedim :D

Burak

Üye
kızlardan korkulur ha

Burak

Üye
oyle takilmak gibi bi amacim yoktu ki cevap veren herkese cevap vermeye calistim :) saka yapiyorum ya ne kotuluk yaptim ki gormezlikten gelesiniz beni :) cikcamda simdi bi selam vereyim bide iyi geceler diyim dedim :D
öpüldün canimmmm iyi geceler :)yürektesin. :D

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
greenmile

greenmile

Üye
Iyi geceler abicim gorusuruz :)

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
iyi geceler :D

Üst Alt