Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
motor aksamından hiç anlamam :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
2.El alıcaksan kendin veya tecrübe edinmemiş ama bi kaç sefer bu işi yapmış biriyle araba bakma derim,çünkü o işde çok it eniği mi denir bit eniğimi denir her ne haltsa öyle adam çok var,paranla rezil olabilrsin diyim :ehe

zaten beklıyorum anlamadgmdan cok :ehe

en ıyısı anlayan bı cocuk bulmak :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Burak ve Murat abi nasilsiniz yahu bak bende varim burda gormezlikten mi geliyosunuz beni :S

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ilk öğrendiğim arıza bujinin meme yapmasıydı :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
adama ödül vermişler.O Ölümü hakediyor
Arkadaşlar şimdi haberde gösterdi adamın 2 kızı varmış ikiside gece zorla tecavuz etmış adama muebbet hapis vermışler bıde kısırlaştırcaklarmiş

greenmile

greenmile

Üye
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yok canım ınanma sen onlara hep laf
ne att acıgı
haber yapıldı evet attler cıglık attı aman alım var dıye cok buyuk
kasım genel alımı olcak att alımı varmı bı bak :)
paramedık olmak vardı asıl
daha az bbıtıren oldugundan sayısı az alımda yerlesıyosun kesın

maaşı ıyı calsma sartları ıyı
ben bı ara koydum kafaya okuyacaktm .112 ıstasyonunda 1 nöbet tut oh 4 gün sonra bdaha .harıka ya .d
deısceksen bölümünü paramedık ol bence :D
Suanda ATT olmak vardi ya 10 senelik memur acigi varmis devlet acigi kapatmak icin baya bi alim yapacakmis..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
2.El alıcaksan kendin veya tecrübe edinmemiş ama bi kaç sefer bu işi yapmış biriyle araba bakma derim,çünkü o işde çok it eniği mi denir bit eniğimi denir her ne haltsa öyle adam çok var,paranla rezil olabilrsin diyim :ehe

yok canm ne ısım olur :ehe
guvenlr bırı olcak anlycak gecırırım arabayı kafasına
üstüne sürerim:d:

Burak

Üye
Burak ve Murat abi nasilsiniz yahu bak bende varim burda gormezlikten mi geliyosunuz beni :S
ben yeni gördüm kusura bakma ya, mesajlar arka arkaya gelince arada karışıyor yoksa neden görmezden geleyim. :)

greenmile

greenmile

Üye
Evet sana kastimiz var :ehe hosgeldin kardesim k.bakma hem ozel,hem guzel yapiyordum da birde sen 1vs1 takilinca sey etmiim dedim :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yok canım ınanma sen onlara hep laf ne att acıgıhaber yapıldı evet attler cıglık attı aman alım var dıye cok buyukkasım genel alımı olcak att alımı varmı bı bak :)paramedık olmak vardı asıl daha az bbıtıren oldugundan sayısı az alımda yerlesıyosun kesınmaaşı ıyı calsma sartları ıyıben bı ara koydum kafaya okuyacaktm .112 ıstasyonunda 1 nöbet tut oh 4 gün sonra bdaha .harıka ya .d deısceksen bölümünü paramedık ol bence :D
yok ya cok emek verdim bu bolume ben bu saatten sonra olmaz heralde :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
biz arkadaşla motosikletle gidiyorum babamlar arabayla arkadan geliyo.Motosiklet sorun çıkardı.Kaldık yolda.Neyse babamlar ilerde bizi beklemişler..Ben arabaya geçtim falan babam soruyo arıza neymiş önemlimiymiş falan diye.Ben utandığımdan söleyemiyorum tabiii.Neyse sıkıştırdı kızım sölesene diye.Ya baba yaa buji ayıp bişi yapmış demiştim..Hala dalga geçiyolar benle :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
biz arkadaşla motosikletle gidiyorum babamlar arabayla arkadan geliyo.Motosiklet sorun çıkardı.Kaldık yolda.Neyse babamlar ilerde bizi beklemişler..Ben arabaya geçtim falan babam soruyo arıza neymiş önemlimiymiş falan diye.Ben utandığımdan söleyemiyorum tabiii.Neyse sıkıştırdı kızım sölesene diye.Ya baba yaa buji ayıp bişi yapmış demiştim..Hala dalga geçiyolar benle :(

:ehe

Üst Alt