zaten beklıyorum anlamadgmdan cok
en ıyısı anlayan bı cocuk bulmak![]()
Arkadaşlar şimdi haberde gösterdi adamın 2 kızı varmış ikiside gece zorla tecavuz etmış adama muebbet hapis vermışler bıde kısırlaştırcaklarmiş
habere bakArkadaşlar şimdi haberde gösterdi adamın 2 kızı varmış ikiside gece zorla tecavuz etmış adama muebbet hapis vermışler bıde kısırlaştırcaklarmiş

Suanda ATT olmak vardi ya 10 senelik memur acigi varmis devlet acigi kapatmak icin baya bi alim yapacakmis..
Üşüyorum!
ilk öğrendiğim arıza bujinin meme yapmasıydı![]()
2.El alıcaksan kendin veya tecrübe edinmemiş ama bi kaç sefer bu işi yapmış biriyle araba bakma derim,çünkü o işde çok it eniği mi denir bit eniğimi denir her ne haltsa öyle adam çok var,paranla rezil olabilrsin diyim![]()

ben yeni gördüm kusura bakma ya, mesajlar arka arkaya gelince arada karışıyor yoksa neden görmezden geleyim.Burak ve Murat abi nasilsiniz yahu bak bende varim burda gormezlikten mi geliyosunuz beni :S

Evet sana kastimiz varBurak ve Murat abi nasilsiniz yahu bak bende varim burda gormezlikten mi geliyosunuz beni :S
hosgeldin kardesim k.bakma hem ozel,hem guzel yapiyordum da birde sen 1vs1 takilinca sey etmiim dedim 
yok ya cok emek verdim bu bolume ben bu saatten sonra olmaz heraldeyok canım ınanma sen onlara hep laf ne att acıgıhaber yapıldı evet attler cıglık attı aman alım var dıye cok buyukkasım genel alımı olcak att alımı varmı bı bakparamedık olmak vardı asıl daha az bbıtıren oldugundan sayısı az alımda yerlesıyosun kesınmaaşı ıyı calsma sartları ıyıben bı ara koydum kafaya okuyacaktm .112 ıstasyonunda 1 nöbet tut oh 4 gün sonra bdaha .harıka ya .d deısceksen bölümünü paramedık ol bence
![]()

Evlendigin zaman ne yapacaksın yatak önceden ısınmış olacaktır

motor aksamından hiç anlamam![]()

Olumu hak eden kim?adama ödül vermişler.O Ölümü hakediyor
biz arkadaşla motosikletle gidiyorum babamlar arabayla arkadan geliyo.Motosiklet sorun çıkardı.Kaldık yolda.Neyse babamlar ilerde bizi beklemişler..Ben arabaya geçtim falan babam soruyo arıza neymiş önemlimiymiş falan diye.Ben utandığımdan söleyemiyorum tabiii.Neyse sıkıştırdı kızım sölesene diye.Ya baba yaa buji ayıp bişi yapmış demiştim..Hala dalga geçiyolar benle![]()

haber haberdir habere haber demeyen arkadaslara tesuf ederım haber 2 kola ayrılır sonra bhyerde bırlesırler bıttıhabere bak![]()

Kendini kandırmayı dene, sıcak bir hava bunaltıcı ...