ben kesin çavuşa kadar duserim :D :ehe ben neye düşerim acaba haha:kop:
coolasker54 Üye greenmile' Alıntı: ben kesin çavuşa kadar duserim Genişletmek için tıkla ... ben neye düşerim acaba haha
greenmile' Alıntı: ben kesin çavuşa kadar duserim Genişletmek için tıkla ... ben neye düşerim acaba haha
greenmile Üye coolasker54' Alıntı: ben neye düşerim acaba haha Genişletmek için tıkla ... Suan nesin mobilim de
Burak Üye greenmile' Alıntı: Ama 21 degildir senin Genişletmek için tıkla ... 50cmlik cetvel 21cm gayet rahat ölçüyor ----------Eklendi @ 00:46:45 ---------- Yazıldı @ 00:46:05 ---------- greenmile' Alıntı: Suan nesin mobilim de Genişletmek için tıkla ... aynen
greenmile' Alıntı: Ama 21 degildir senin Genişletmek için tıkla ... 50cmlik cetvel 21cm gayet rahat ölçüyor ----------Eklendi @ 00:46:45 ---------- Yazıldı @ 00:46:05 ---------- greenmile' Alıntı: Suan nesin mobilim de Genişletmek için tıkla ... aynen
greenmile Üye Burak' Alıntı: 50cmlik cetvel 21cm gayet rahat ölçüyor Genişletmek için tıkla ... Neyi olcuyosun sen?
Burak' Alıntı: 50cmlik cetvel 21cm gayet rahat ölçüyor Genişletmek için tıkla ... Neyi olcuyosun sen?
coolasker54 Üye greenmile' Alıntı: Suan nesin mobilim de Genişletmek için tıkla ... TAhmin et bakayım eşşeğim çok meşurdur
greenmile' Alıntı: Suan nesin mobilim de Genişletmek için tıkla ... TAhmin et bakayım eşşeğim çok meşurdur
vapur dumanı Üye yahu şu sigarayı bıraktığım ilk günki kadar içmek istiyorum..Nasıl bi şey bu yaa. Hayatımda hiç bişeye bu kadar bağımlı olmadım
yahu şu sigarayı bıraktığım ilk günki kadar içmek istiyorum..Nasıl bi şey bu yaa. Hayatımda hiç bişeye bu kadar bağımlı olmadım
Praetor Emekli Yönetici haydaravısyon' Alıntı: Hiç önemi yok, amacımız sohbet etmek, mesaj kasmak degil Genişletmek için tıkla ... Aksi olsaydı zaten bu konuyu vaktinde buraya taşımazdım. vapur dumanı' Alıntı: mesaj saklama kapasitesi düşerse intikamım acı olur söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Hay hay Bayağı bir düşer hem de Tusem'' Alıntı: ata :yanyanbakansurat Genişletmek için tıkla ... Tubiiiş :varmılanbanayanbakannidasıatansurat:
haydaravısyon' Alıntı: Hiç önemi yok, amacımız sohbet etmek, mesaj kasmak degil Genişletmek için tıkla ... Aksi olsaydı zaten bu konuyu vaktinde buraya taşımazdım. vapur dumanı' Alıntı: mesaj saklama kapasitesi düşerse intikamım acı olur söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Hay hay Bayağı bir düşer hem de Tusem'' Alıntı: ata :yanyanbakansurat Genişletmek için tıkla ... Tubiiiş :varmılanbanayanbakannidasıatansurat:
coolasker54 Üye vapur dumanı' Alıntı: yahu şu sigarayı bıraktığım ilk günki kadar içmek istiyorum..Nasıl bi şey bu yaa. Hayatımda hiç bişeye bu kadar bağımlı olmadım Genişletmek için tıkla ... yardımcı olayım
vapur dumanı' Alıntı: yahu şu sigarayı bıraktığım ilk günki kadar içmek istiyorum..Nasıl bi şey bu yaa. Hayatımda hiç bişeye bu kadar bağımlı olmadım Genişletmek için tıkla ... yardımcı olayım
vapur dumanı Üye Praetor' Alıntı: Hay hay Bayağı bir düşer hem de Genişletmek için tıkla ... seninde işine gelir
haydaravısyon Üye vapur dumanı' Alıntı: yahu şu sigarayı bıraktığım ilk günki kadar içmek istiyorum..Nasıl bi şey bu yaa. Hayatımda hiç bişeye bu kadar bağımlı olmadım Genişletmek için tıkla ... ölüm bizi ayırana dek öğle bişey
vapur dumanı' Alıntı: yahu şu sigarayı bıraktığım ilk günki kadar içmek istiyorum..Nasıl bi şey bu yaa. Hayatımda hiç bişeye bu kadar bağımlı olmadım Genişletmek için tıkla ... ölüm bizi ayırana dek öğle bişey