​Sağol.Nasılsınız bakalım? :) :tşk: :oke: sen ?,, merabaaaaaaaa Hoşgeldin :good:
coolasker54 Üye LuckyDALT0N' Alıntı: ​Sağol.Nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... sen ?,, Tusem'' Alıntı: merabaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
LuckyDALT0N' Alıntı: ​Sağol.Nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... sen ?,, Tusem'' Alıntı: merabaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
haydaravısyon Üye satranç' Alıntı: Slm geenççleerr Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin santranç, bir harf degiştırek kelime üretmekte çok iyisin
satranç' Alıntı: Slm geenççleerr Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin santranç, bir harf degiştırek kelime üretmekte çok iyisin
LuckyDALT0N Üye Şükür Yaradana bende iyiyim.Ne konuşuyorsunuz bende dahil olayım muhabbete müsadeniz olursa
coolasker54 Üye haydaravısyon' Alıntı: Ben bu günün açılışını yaptım . Deliye hergün bayram olması gibi Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon' Alıntı: Ben bu günün açılışını yaptım . Deliye hergün bayram olması gibi Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye coolasker54' Alıntı: sen ?,, Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosgördük ----------Eklendi @ 01:24:36 ---------- Yazıldı @ 01:24:18 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
coolasker54' Alıntı: sen ?,, Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosgördük ----------Eklendi @ 01:24:36 ---------- Yazıldı @ 01:24:18 ---------- haydaravısyon' Alıntı: Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
coolasker54 Üye LuckyDALT0N' Alıntı: Diline dolandıysa,çözmeye çalış Çok berbat bi espri oldu biliyorm Genişletmek için tıkla ... Evet
LuckyDALT0N' Alıntı: Diline dolandıysa,çözmeye çalış Çok berbat bi espri oldu biliyorm Genişletmek için tıkla ... Evet
By_Casparov Üye haydaravısyon' Alıntı: Hoş geldin santranç, bir harf degiştırek kelime üretmekte çok iyisin Genişletmek için tıkla ... sağol dostum sende iyisin hakkını yemeyelim.. linki at da oynayalım hadi
haydaravısyon' Alıntı: Hoş geldin santranç, bir harf degiştırek kelime üretmekte çok iyisin Genişletmek için tıkla ... sağol dostum sende iyisin hakkını yemeyelim.. linki at da oynayalım hadi
vapur dumanı Üye Tusem'' Alıntı: iğrenctı espri ama herseye gulesım var hosgeldın vapurum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduum çuf çuuuuuf
Tusem'' Alıntı: iğrenctı espri ama herseye gulesım var hosgeldın vapurum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduum çuf çuuuuuf