20 gündür yoktun, hoş geldin :D hoşbulduk ne var ne yok
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: 20 gündür yoktun, hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ne var ne yok
haydaravısyon' Alıntı: 20 gündür yoktun, hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ne var ne yok
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: hoşbulduk ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... pelin yok kendine ban verdi
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: pelin yok kendine ban verdi Genişletmek için tıkla ... duydum da o neden verdi
haydaravısyon' Alıntı: pelin yok kendine ban verdi Genişletmek için tıkla ... duydum da o neden verdi
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: duydum da o neden verdi Genişletmek için tıkla ... Ban bahanesi bayram tatiline çıkmıştır.
__xXx__' Alıntı: duydum da o neden verdi Genişletmek için tıkla ... Ban bahanesi bayram tatiline çıkmıştır.
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: Ban bahanesi bayram tatiline çıkmıştır. Genişletmek için tıkla ... yok canım hasta diye duymuştum acaba ondan mı yaptı
haydaravısyon' Alıntı: Ban bahanesi bayram tatiline çıkmıştır. Genişletmek için tıkla ... yok canım hasta diye duymuştum acaba ondan mı yaptı
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: yok canım hasta diye duymuştum acaba ondan mı yaptı Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok, olabilir
__xXx__' Alıntı: yok canım hasta diye duymuştum acaba ondan mı yaptı Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok, olabilir
__xXx__ Üye LuckyDALT0N' Alıntı: ​Selamın aleyküm.İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam iyi geceler nasılsınız
LuckyDALT0N' Alıntı: ​Selamın aleyküm.İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam iyi geceler nasılsınız
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap coolasker54' Alıntı: Auuv hadii ama yapmaaa İlk Açılış demek istedi bu arada açılış zaten ilktir ilk demene gerek yok Genişletmek için tıkla ... liktir bu gece millette ne var böyle benim gibi mobilmisiniz
coolasker54' Alıntı: Auuv hadii ama yapmaaa İlk Açılış demek istedi bu arada açılış zaten ilktir ilk demene gerek yok Genişletmek için tıkla ... liktir bu gece millette ne var böyle benim gibi mobilmisiniz
coolasker54 Üye Burak' Alıntı: daha yeni geldim biyere gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... haydaravısyon' Alıntı: konu Saat 0:00 da açılıyor 6:00 da kapatılıyor o açıdan Genişletmek için tıkla ... demek istediğim farklıydı
Burak' Alıntı: daha yeni geldim biyere gitmiyorum Genişletmek için tıkla ... haydaravısyon' Alıntı: konu Saat 0:00 da açılıyor 6:00 da kapatılıyor o açıdan Genişletmek için tıkla ... demek istediğim farklıydı
haydaravısyon Üye LuckyDALT0N' Alıntı: ​Selamın aleyküm.İyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam, hoş geldin
LuckyDALT0N' Alıntı: ​Selamın aleyküm.İyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam, hoş geldin
__xXx__ Üye haydaravısyon' Alıntı: Bilgim yok, olabilir Genişletmek için tıkla ... yoksa benden mi özendi
coolasker54 Üye LuckyDALT0N' Alıntı: ​Selamın aleyküm.İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam sanada iyi geceler..
LuckyDALT0N' Alıntı: ​Selamın aleyküm.İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam sanada iyi geceler..
haydaravısyon Üye coolasker54' Alıntı: Auuv hadii ama yapmaaa İlk Açılış demek istedi bu arada açılış zaten ilktir ilk demene gerek yok Genişletmek için tıkla ... Ben bu günün açılışını yaptım . Deliye hergün bayram olması gibi
coolasker54' Alıntı: Auuv hadii ama yapmaaa İlk Açılış demek istedi bu arada açılış zaten ilktir ilk demene gerek yok Genişletmek için tıkla ... Ben bu günün açılışını yaptım . Deliye hergün bayram olması gibi