yoksa düşündüğüm şey mi :D Dusundugum sey ne acik konus :D
greenmile Üye Burak' Alıntı: yoksa düşündüğüm şey mi Genişletmek için tıkla ... Dusundugum sey ne acik konus
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: ne alakası var canım bilgisayara format atmasını bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... İkinci hard disk ten diger hart disketen kurtarma yapıp format attım biraz karışık cd sürücüsünü hiç kullanmadım
'TUĞ'' Alıntı: ne alakası var canım bilgisayara format atmasını bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... İkinci hard disk ten diger hart disketen kurtarma yapıp format attım biraz karışık cd sürücüsünü hiç kullanmadım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Dusundugum sey ne acik konus Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye 'TUĞ'' Alıntı: burak'ımı pataklayacaksın Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:56:33 ---------- Yazıldı @ 01:55:47 ---------- greenmile' Alıntı: Dusundugum sey ne acik konus Genişletmek için tıkla ... . Annadın sen.
'TUĞ'' Alıntı: burak'ımı pataklayacaksın Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:56:33 ---------- Yazıldı @ 01:55:47 ---------- greenmile' Alıntı: Dusundugum sey ne acik konus Genişletmek için tıkla ... . Annadın sen.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap neyse arkadaşlar ben kaçar size iyi geceler ----------Eklendi @ 02:01:30 ---------- Yazıldı @ 02:00:49 ---------- greenmile' Alıntı: bi kerede uyuma be abi Genişletmek için tıkla ... çok uykum var
neyse arkadaşlar ben kaçar size iyi geceler ----------Eklendi @ 02:01:30 ---------- Yazıldı @ 02:00:49 ---------- greenmile' Alıntı: bi kerede uyuma be abi Genişletmek için tıkla ... çok uykum var
haydaravısyon Üye Hem çalışıyo çalışırken yazıyo çalışıyormuş gibi yapıyo bir yandan bir gören olmasın diye etrafı gözlüyo kolay degil
Hem çalışıyo çalışırken yazıyo çalışıyormuş gibi yapıyo bir yandan bir gören olmasın diye etrafı gözlüyo kolay degil
vapur dumanı Üye ben de kaçayım biraz.Uyumaya çalışayım.Yarın beni için yorucu bir gün..İyi geceler herkese.5 gibi burda olursanız gelirim
ben de kaçayım biraz.Uyumaya çalışayım.Yarın beni için yorucu bir gün..İyi geceler herkese.5 gibi burda olursanız gelirim
Burak Üye valla abi ya uykuya dayanamıyorlar ----------Eklendi @ 02:09:09 ---------- Yazıldı @ 02:08:33 ---------- haydaravısyon' Alıntı: ses gelmiyor Genişletmek için tıkla ... bu siren nasıl
valla abi ya uykuya dayanamıyorlar ----------Eklendi @ 02:09:09 ---------- Yazıldı @ 02:08:33 ---------- haydaravısyon' Alıntı: ses gelmiyor Genişletmek için tıkla ... bu siren nasıl
greenmile Üye Haydaravisyon nickini ne zaman gorsem aklima ne alakaysa dady yankee gasolina sarkisi geliyor