Esra tamam ilk baslarda aramiz kotuydu.Onu bunla karistirma guzel guzel muhabbet ederken bu yaptigini gercekten anlayamadim.Teknolojiyle aran yoksa kendini dogaya ver falan demenin imasi falan yokyahu kimseye kızmıyorum tamam.sadece seninle anlaşamadık baştan beri murat o kadar.Bundan sonra bişey yazmam sana olur biter..
Birseyi soylemek istersem ima etmem direk soylerim 
Kasiyim mimurat abim beni ne zamandır dövmedi çok mutluyum![]()

Esra tamam ilk baslarda aramiz kotuydu.Onu bunla karistirma guzel guzel muhabbet ederken bu yaptigini gercekten anlayamadim.Teknolojiyle aran yoksa kendini dogaya ver falan demenin imasi falan yokBirseyi soylemek istersem ima etmem direk soylerim
----------Eklendi @ 01:39:16 ---------- Yazıldı @ 01:38:39 ---------- Kasiyim mi
![]()

tamam gecmis olsunArkadaşlar ciddi sağlık sorunları yaşıyorum ve bu sanırım beni alıngan ve kızgın yapıyor.Herkesden özür diliyorum.Takılmayın siz bana..
konuşunn![]()

sen de benimle doğaya gel o zamanNeden konuşsamm ki behn cahilim teknolojiden anlamıyorum geriyede pek fazla konu kalmıyor
----------Eklendi @ 01:44:24 ---------- Yazıldı @ 01:44:06 ----------
Bir format bile atamayorum![]()

bende format atamıyom cunku hıc atmadım verdım bılgısayarcıya herseyı halletıNeden konuşsamm ki behn cahilim teknolojiden anlamıyorum geriyede pek fazla konu kalmıyor----------Eklendi @ 01:44:24 ---------- Yazıldı @ 01:44:06 ----------Bir format bile atamayorum![]()
ne alakası var canım bilgisayara format atmasını bende bilmiyorumNeden konuşsamm ki behn cahilim teknolojiden anlamıyorum geriyede pek fazla konu kalmıyor----------Eklendi @ 01:44:24 ---------- Yazıldı @ 01:44:06 ----------Bir format bile atamayorum![]()

sen de benimle doğaya gel o zaman![]()
yoksa düşündüğüm şey mikurban bayrami sonrasi hastaneler acik misoru garip olabilir ama idare edin ;

Hastaneler 24 saat açıktır ama belli bir branşa muayene olacaksan doktor izinli olabilir randevusuz gitme..kurban bayrami sonrasi hastaneler acik misoru garip olabilir ama idare edin ;
burak'ımı pataklayacaksınkurban bayrami sonrasi hastaneler acik misoru garip olabilir ama idare edin ;

kurban bayrami sonrasi hastaneler acik misoru garip olabilir ama idare edin ;