android İşletim sistemi sadece tep telefonlarında mı çalışıyor internet tabletleride var
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: android İşletim sistemi sadece tep telefonlarında mı çalışıyor Genişletmek için tıkla ... internet tabletleride var
haydaravısyon' Alıntı: android İşletim sistemi sadece tep telefonlarında mı çalışıyor Genişletmek için tıkla ... internet tabletleride var
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Dogayla ic ice ol daha iyi,teknolojiden uzaklas Genişletmek için tıkla ... bu ne şimdi?
greenmile' Alıntı: Dogayla ic ice ol daha iyi,teknolojiden uzaklas Genişletmek için tıkla ... bu ne şimdi?
haydaravısyon Üye 'TUĞ'' Alıntı: internet tabletleride var Genişletmek için tıkla ... Bende kullanmak isterdim masa üstü pc lerde kulanıla biliyormu
'TUĞ'' Alıntı: internet tabletleride var Genişletmek için tıkla ... Bende kullanmak isterdim masa üstü pc lerde kulanıla biliyormu
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: bu ne şimdi? Genişletmek için tıkla ... Teknolojiden uzak olmak bazen iyidir,iyi yonlerinden bahsettim sana Doga,huzur vs.
vapur dumanı' Alıntı: bu ne şimdi? Genişletmek için tıkla ... Teknolojiden uzak olmak bazen iyidir,iyi yonlerinden bahsettim sana Doga,huzur vs.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Bende kullanmak isterdim masa üstü pc lerde kulanıla biliyormu Genişletmek için tıkla ... varmış onu sen anıla sor. Xp ya da win7 den memnun değilmisin
haydaravısyon' Alıntı: Bende kullanmak isterdim masa üstü pc lerde kulanıla biliyormu Genişletmek için tıkla ... varmış onu sen anıla sor. Xp ya da win7 den memnun değilmisin
vapur dumanı Üye greenmile' Alıntı: Teknolojiden uzak olmak bazen iyidir,iyi yonlerinden bahsettim sana Doga,huzur vs. Genişletmek için tıkla ... neyse bizim senle yıldızımız barışmayacak belli..Senin bu imaların oldukça ortam gerilecek.Gerek yok.iyi geceler arkadaşlr herkese..
greenmile' Alıntı: Teknolojiden uzak olmak bazen iyidir,iyi yonlerinden bahsettim sana Doga,huzur vs. Genişletmek için tıkla ... neyse bizim senle yıldızımız barışmayacak belli..Senin bu imaların oldukça ortam gerilecek.Gerek yok.iyi geceler arkadaşlr herkese..
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: neyse bizim senle yıldızımız barışmayacak belli..Senin bu imaların oldukça ortam gerilecek.Gerek yok.iyi geceler arkadaşlr herkese.. Genişletmek için tıkla ... Ortam gerilecek ne var bunda anlamadim doga kotu birsey mi
vapur dumanı' Alıntı: neyse bizim senle yıldızımız barışmayacak belli..Senin bu imaların oldukça ortam gerilecek.Gerek yok.iyi geceler arkadaşlr herkese.. Genişletmek için tıkla ... Ortam gerilecek ne var bunda anlamadim doga kotu birsey mi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: neyse bizim senle yıldızımız barışmayacak belli..Senin bu imaların oldukça ortam gerilecek.Gerek yok.iyi geceler arkadaşlr herkese.. Genişletmek için tıkla ... nereye ya ne oldu şimdi
vapur dumanı' Alıntı: neyse bizim senle yıldızımız barışmayacak belli..Senin bu imaların oldukça ortam gerilecek.Gerek yok.iyi geceler arkadaşlr herkese.. Genişletmek için tıkla ... nereye ya ne oldu şimdi
anılbaran Üye ya esra abla dediime kızdımı benim be n onu şaka olarak söyledim o gercek mı anladı acaba :
anılbaran Üye greenmile' Alıntı: Hayir anil benim dedigime kizdi niyeyse artik Genişletmek için tıkla ... ya önceki sayfada dedim ya bence banada kızdı ya : acaba tug da bana kızdımı :
greenmile' Alıntı: Hayir anil benim dedigime kizdi niyeyse artik Genişletmek için tıkla ... ya önceki sayfada dedim ya bence banada kızdı ya : acaba tug da bana kızdımı :
greenmile Üye Kizmak istedi kizdi anil kimse bisey demedi esraya kendini dogaya ver dedim ona bozuldu,ilginc... Kim opecekti Burak seni?
Kizmak istedi kizdi anil kimse bisey demedi esraya kendini dogaya ver dedim ona bozuldu,ilginc... Kim opecekti Burak seni?
vapur dumanı Üye yahu kimseye kızmıyorum tamam.sadece seninle anlaşamadık baştan beri murat o kadar.Bundan sonra bişey yazmam sana olur biter..
yahu kimseye kızmıyorum tamam.sadece seninle anlaşamadık baştan beri murat o kadar.Bundan sonra bişey yazmam sana olur biter..