pelincim geçmiş olsun güzelim...
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: [sıze="3"][ı]pelincim geçmiş olsun güzelim...[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... üflede geçsin yanıyoooo ----------Eklendi @ 00:25:57 ---------- Yazıldı @ 00:25:42 ---------- Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 23 misafir) pelın_*, vapur dumanı+
vapur dumanı' Alıntı: [sıze="3"][ı]pelincim geçmiş olsun güzelim...[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... üflede geçsin yanıyoooo ----------Eklendi @ 00:25:57 ---------- Yazıldı @ 00:25:42 ---------- Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 23 misafir) pelın_*, vapur dumanı+
vapur dumanı Üye üffff neyse konuyu dağıtayım bu gün radyoda program sundum bi arkadaşımla anlatmışmıydım?
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: hayır arkadaşın birini arıyorum dinlesin diye açmaya tenezzül bile etmiyo Genişletmek için tıkla ... oan arkadaşı ne haldeydi haberi varmı acaba
vapur dumanı' Alıntı: hayır arkadaşın birini arıyorum dinlesin diye açmaya tenezzül bile etmiyo Genişletmek için tıkla ... oan arkadaşı ne haldeydi haberi varmı acaba
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: pelincim geçmiş olsun güzelim... Genişletmek için tıkla ... kimleri görüyorum siz buralara gelirmiydiniz esra hanım ----------Eklendi @ 00:29:57 ---------- Yazıldı @ 00:29:31 ---------- pelın_' Alıntı: Dalge geçme be Genişletmek için tıkla ... ne dalga geçmesi
vapur dumanı' Alıntı: pelincim geçmiş olsun güzelim... Genişletmek için tıkla ... kimleri görüyorum siz buralara gelirmiydiniz esra hanım ----------Eklendi @ 00:29:57 ---------- Yazıldı @ 00:29:31 ---------- pelın_' Alıntı: Dalge geçme be Genişletmek için tıkla ... ne dalga geçmesi
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: oan arkadaşı ne haldeydi haberi varmı acaba Genişletmek için tıkla ... muhtemelen kepek çekiliyodu
pelın_' Alıntı: oan arkadaşı ne haldeydi haberi varmı acaba Genişletmek için tıkla ... muhtemelen kepek çekiliyodu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: üffff neyse konuyu dağıtayım bu gün radyoda program sundum bi arkadaşımla anlatmışmıydım? Genişletmek için tıkla ... hangi radyoda
vapur dumanı' Alıntı: üffff neyse konuyu dağıtayım bu gün radyoda program sundum bi arkadaşımla anlatmışmıydım? Genişletmek için tıkla ... hangi radyoda
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: kimleri görüyorum siz buralara gelirmiydiniz esra hanım ----------Eklendi @ 00:29:57 ---------- Yazıldı @ 00:29:31 ---------- ne dalga geçmesi Genişletmek için tıkla ... evet özür dilerim biraz ihmal ettim
'TUĞ'' Alıntı: kimleri görüyorum siz buralara gelirmiydiniz esra hanım ----------Eklendi @ 00:29:57 ---------- Yazıldı @ 00:29:31 ---------- ne dalga geçmesi Genişletmek için tıkla ... evet özür dilerim biraz ihmal ettim
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: hangi radyoda Genişletmek için tıkla ... gebze fm hatta net üzerinden dinleme imkanın varsa gece 04:00 ile 08:00 dinle.konu benim
'TUĞ'' Alıntı: hangi radyoda Genişletmek için tıkla ... gebze fm hatta net üzerinden dinleme imkanın varsa gece 04:00 ile 08:00 dinle.konu benim
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: kız hatırlat dınlıyım) Genişletmek için tıkla ... tamam valla o kadar sabırsızlanıyorum ki çocuk bana mutlaka dinle program senin üzerine olucak bu gece dediiiiiiiiiiii
pelın_' Alıntı: kız hatırlat dınlıyım) Genişletmek için tıkla ... tamam valla o kadar sabırsızlanıyorum ki çocuk bana mutlaka dinle program senin üzerine olucak bu gece dediiiiiiiiiiii
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: ÇOCUK Genişletmek için tıkla ... valla şaka bi tarafa bu iyi geldi.kendimi altüst hissediyorum biliyosun pelin olanları.biraz moralimi düzeltti..
pelın_' Alıntı: ÇOCUK Genişletmek için tıkla ... valla şaka bi tarafa bu iyi geldi.kendimi altüst hissediyorum biliyosun pelin olanları.biraz moralimi düzeltti..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: gebze fm hatta net üzerinden dinleme imkanın varsa gece 04:00 ile 08:00 dinle.konu benim Genişletmek için tıkla ... yok
vapur dumanı' Alıntı: gebze fm hatta net üzerinden dinleme imkanın varsa gece 04:00 ile 08:00 dinle.konu benim Genişletmek için tıkla ... yok
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: valla şaka bi tarafa bu iyi geldi.kendimi altüst hissediyorum biliyosun pelin olanları.biraz moralimi düzeltti.. Genişletmek için tıkla ... benide götürrr
vapur dumanı' Alıntı: valla şaka bi tarafa bu iyi geldi.kendimi altüst hissediyorum biliyosun pelin olanları.biraz moralimi düzeltti.. Genişletmek için tıkla ... benide götürrr