hoş bulduk :d:
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: benim devreler yandi sen aldırma ----------Eklendi @ 01:18:04 ---------- Yazıldı @ 01:17:34 ---------- Genişletmek için tıkla ... devre mi ? 7 / 24 elektronik devre yapıyom .. ne yandı ses kartın sistem kartın ?? hangisi işlemci ram Erkan kartı söle hemen yapalım PelinAlttire
pelın_' Alıntı: benim devreler yandi sen aldırma ----------Eklendi @ 01:18:04 ---------- Yazıldı @ 01:17:34 ---------- Genişletmek için tıkla ... devre mi ? 7 / 24 elektronik devre yapıyom .. ne yandı ses kartın sistem kartın ?? hangisi işlemci ram Erkan kartı söle hemen yapalım PelinAlttire
anılbaran Üye ͠● ͝●;3970855' Alıntı: http://www.maxicep.com/facebook/nasil-bedava-facebook-kredisi-kazanirim-559502.html Yardım Genişletmek için tıkla ... bilmiyom ki dostum
͠● ͝●;3970855' Alıntı: http://www.maxicep.com/facebook/nasil-bedava-facebook-kredisi-kazanirim-559502.html Yardım Genişletmek için tıkla ... bilmiyom ki dostum
Mareşal Üye Elektr0' Alıntı: devre mi ? 7 / 24 elektronik devre yapıyom .. ne yandı ses kartın sistem kartın ?? hangisi işlemci ram Erkan kartı söle hemen yapalım PelinAlttire Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:21:04 ---------- Yazıldı @ 01:20:37 ---------- elektıro naber dedim. anılbaran hoşgeldin nasılsın dostum
Elektr0' Alıntı: devre mi ? 7 / 24 elektronik devre yapıyom .. ne yandı ses kartın sistem kartın ?? hangisi işlemci ram Erkan kartı söle hemen yapalım PelinAlttire Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:21:04 ---------- Yazıldı @ 01:20:37 ---------- elektıro naber dedim. anılbaran hoşgeldin nasılsın dostum
pelın_ mareşal' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="3"][ı] gell :d[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bıkere geldım bida gelcem[/COLOR]
mareşal' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="3"][ı] gell :d[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bıkere geldım bida gelcem[/COLOR]
anılbaran Üye Mareşal' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:21:04 ---------- Yazıldı @ 01:20:37 ---------- elektıro naber dedim. anılbaran hoşgeldin nasılsın dostum Genişletmek için tıkla ... sagolsın sen nasılsın
Mareşal' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:21:04 ---------- Yazıldı @ 01:20:37 ---------- elektıro naber dedim. anılbaran hoşgeldin nasılsın dostum Genişletmek için tıkla ... sagolsın sen nasılsın
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: bıkere geldım bida gelcem Genişletmek için tıkla ... gel abla ben ağırlarım seni ----------Eklendi @ 01:24:22 ---------- Yazıldı @ 01:23:54 ---------- anılbaran' Alıntı: sagolsın sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ehh işte
pelın_' Alıntı: bıkere geldım bida gelcem Genişletmek için tıkla ... gel abla ben ağırlarım seni ----------Eklendi @ 01:24:22 ---------- Yazıldı @ 01:23:54 ---------- anılbaran' Alıntı: sagolsın sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ehh işte
anılbaran Üye pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ya abla sen niye aglayıp duruyon böyle borcun mu var ?telefonun titreşim motorumu bozuldu ? Çin malı batarya mı aldın ? sevdiginden mi ayrıldın ?
pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ya abla sen niye aglayıp duruyon böyle borcun mu var ?telefonun titreşim motorumu bozuldu ? Çin malı batarya mı aldın ? sevdiginden mi ayrıldın ?
Elektr0 Üye Mireşil' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:21:04 ---------- Yazıldı @ 01:20:37 ---------- elektıro naber dedim. Genişletmek için tıkla ... elektıro ney yav Elektr0 olacaktı idir seni sormalı
Mireşil' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:21:04 ---------- Yazıldı @ 01:20:37 ---------- elektıro naber dedim. Genişletmek için tıkla ... elektıro ney yav Elektr0 olacaktı idir seni sormalı