Baban geldi ona ağla :) :aha::aha::ah
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Baban geldi ona ağla ----------Eklendi @ 00:48:36 ---------- Yazıldı @ 00:48:14 ----------hayrsızsın sen varya Genişletmek için tıkla ... fesat fesat fesatcan
pelın_' Alıntı: Baban geldi ona ağla ----------Eklendi @ 00:48:36 ---------- Yazıldı @ 00:48:14 ----------hayrsızsın sen varya Genişletmek için tıkla ... fesat fesat fesatcan
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: Neee Genişletmek için tıkla ... bideee bilmemezlikten geliyorr yav ----------Eklendi @ 00:51:37 ---------- Yazıldı @ 00:51:00 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: fesat fesat fesatcan Genişletmek için tıkla ... hoooop! hoop! ? ne aayksın sen
'TUĞ'' Alıntı: Neee Genişletmek için tıkla ... bideee bilmemezlikten geliyorr yav ----------Eklendi @ 00:51:37 ---------- Yazıldı @ 00:51:00 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: fesat fesat fesatcan Genişletmek için tıkla ... hoooop! hoop! ? ne aayksın sen
pelın_ Elektr0' Alıntı: bideee bilmemezlikten geliyorr yav ----------Eklendi @ 00:51:37 ---------- Yazıldı @ 00:51:00 ---------- hoooop! hoop! ? ne aayksın sen Genişletmek için tıkla ... unuttu o beni ondan
Elektr0' Alıntı: bideee bilmemezlikten geliyorr yav ----------Eklendi @ 00:51:37 ---------- Yazıldı @ 00:51:00 ---------- hoooop! hoop! ? ne aayksın sen Genişletmek için tıkla ... unuttu o beni ondan
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap neyse arkadaşlar ben çıkıyorum iş bekliyor 3gibi görüşürüz belki 3e kalmam bu gece
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: gidiyom o zaman yaa 3ü geçerek gelirim Genişletmek için tıkla ... abi sende ne kdar çok alıngansın yav şaka ediyok
'TUĞ'' Alıntı: gidiyom o zaman yaa 3ü geçerek gelirim Genişletmek için tıkla ... abi sende ne kdar çok alıngansın yav şaka ediyok
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar ben çıkıyorum iş bekliyor 3gibi görüşürüz belki 3e kalmam bu gece Genişletmek için tıkla ... git git pisantalyalı
'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar ben çıkıyorum iş bekliyor 3gibi görüşürüz belki 3e kalmam bu gece Genişletmek için tıkla ... git git pisantalyalı
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar ben çıkıyorum iş bekliyor 3gibi görüşürüz belki 3e kalmam bu gece Genişletmek için tıkla ... gitmeeee ne işi yav bu saatte .. Allah gece'yi uyuyun diye yatardı ?? uyuyun laa sanki biz uyuyozz
'TUĞ'' Alıntı: neyse arkadaşlar ben çıkıyorum iş bekliyor 3gibi görüşürüz belki 3e kalmam bu gece Genişletmek için tıkla ... gitmeeee ne işi yav bu saatte .. Allah gece'yi uyuyun diye yatardı ?? uyuyun laa sanki biz uyuyozz
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: abi sende ne kdar çok alıngansın yav şaka ediyok Genişletmek için tıkla ... ya neyse ben kaçar hadi görüşürüz
Elektr0' Alıntı: abi sende ne kdar çok alıngansın yav şaka ediyok Genişletmek için tıkla ... ya neyse ben kaçar hadi görüşürüz
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yazık yazık çooooooook yazık ama sorma ne için yazık diyorum sen anladın ??
'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yazık yazık çooooooook yazık ama sorma ne için yazık diyorum sen anladın ??
pelın_ kaç baklım ----------Eklendi @ 00:55:17 ---------- Yazıldı @ 00:54:40 ---------- Elektr0' Alıntı: yazık yazık çooooooook yazık ama sorma ne için yazık diyorum sen anladın ?? Genişletmek için tıkla ... hayırlı evlat işte
kaç baklım ----------Eklendi @ 00:55:17 ---------- Yazıldı @ 00:54:40 ---------- Elektr0' Alıntı: yazık yazık çooooooook yazık ama sorma ne için yazık diyorum sen anladın ?? Genişletmek için tıkla ... hayırlı evlat işte
pelın_ Reşwan' Alıntı: Arkadaşlar varmı isteğiniz bende artık uzar Genişletmek için tıkla ... canının sağlıgı ortak noklatarda görüşmek üzere
Reşwan' Alıntı: Arkadaşlar varmı isteğiniz bende artık uzar Genişletmek için tıkla ... canının sağlıgı ortak noklatarda görüşmek üzere
Elektr0 Üye Reşwan' Alıntı: Arkadaşlar varmı isteğiniz bende artık uzar Genişletmek için tıkla ... Canının saglıgı abi
Reşwan' Alıntı: Arkadaşlar varmı isteğiniz bende artık uzar Genişletmek için tıkla ... Canının saglıgı abi