Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Giresun Sahili

Giresun Sahili

Üye
başkent, o yüzden mi sanslıyım

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o aklıma geldi aslında ama dil seceneklerinde ingilizce yok sadece russıan var. Dil yukleyemez mıyız acaba ? Turkce mesela.
allah allah Nasıl olur Yahu ıngilizce olması lazım sonuçta evrensel bi dil. Dil yüklemesini de bi forumda meego bölümünden araştır yada bi konu aç sor

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Giresun Sahili

Giresun Sahili

Üye
allah allah Nasıl olur Yahu ıngilizce olması lazım sonuçta evrensel bi dil. Dil yüklemesini de bi forumda meego bölümünden araştır yada bi konu aç sor
tamam yarın açıcam çünkü site hakkında bolumunde konu acma kılavuzunu okumam gerekiyor oncelıkle :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Geldim, uyku tutmadı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kaç senedir moskovadasın orda polis sorunu var diyorlar yakaladıklarını affetmiyorlar diye duydum dışarıda polis yakaladımı haraç istiyormuş yoksa karakola götürüyorlarmiş iyi rusça biliyorsan kurtarırsın kendini diye duydum

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
sarışınlardan söz ediyorsun galiba , çok var dolu. :D
biliyoruz :D

----------Eklendi @ 04:40:42 ---------- Yazıldı @ 04:39:57 ----------

kaç senedir moskovadasın orda polis sorunu var diyorlar yakaladıklarını affetmiyorlar diye duydum dışarıda polis yakaladımı haraç istiyormuş yoksa karakola götürüyorlarmiş iyi rusça biliyorsan kurtarırsın kendini diye duydum
öyleymiş ya ama ben inanmadım.aşırı milliyetçilerin işidir bence.herkez ööle değildir..

Üst Alt