Giresun Sahili
Üye
tamam teşekkür ederimyok bassanda kaç günlük uzaklaşma istiyosunuz gibilerinden bişi soruyo zaten.hemen tek tuşla uzaklaşmazsın..![]()

tamam teşekkür ederimyok bassanda kaç günlük uzaklaşma istiyosunuz gibilerinden bişi soruyo zaten.hemen tek tuşla uzaklaşmazsın..![]()

aynen.ing.varsa tabi.var mı?ıngilizceye çevir
sen rusyanin hangi şehrindesınanladım. Evetpıyasa yok ucuz nokıa
vardır yaa olmazmıaynen.ing.varsa tabi.var mı?
o aklıma geldi aslında ama dil seceneklerinde ingilizce yok sadece russıan var. Dil yukleyemez mıyız acaba ? Turkce mesela.ıngilizceye çevir
olmaz olmaz ne varki?vardır yaa olmazmı
moskovasen rusyanin hangi şehrindesın----------Eklendi @ 04:31:09 ---------- Yazıldı @ 04:30:44 ---------- vardır yaa olmazmı
moskova
şanslıııallah allah Nasıl olur Yahu ıngilizce olması lazım sonuçta evrensel bi dil. Dil yüklemesini de bi forumda meego bölümünden araştır yada bi konu aç soro aklıma geldi aslında ama dil seceneklerinde ingilizce yok sadece russıan var. Dil yukleyemez mıyız acaba ? Turkce mesela.
sen biliyosun ne demek istediğimi..numara yapma banabaşkent, o yüzden mi sanslıyım

tamam yarın açıcam çünkü site hakkında bolumunde konu acma kılavuzunu okumam gerekiyor oncelıkleallah allah Nasıl olur Yahu ıngilizce olması lazım sonuçta evrensel bi dil. Dil yüklemesini de bi forumda meego bölümünden araştır yada bi konu aç sor

haydar geldisarışınlardan söz ediyorsun galiba , çok var dolu.sen biliyosun ne demek istediğimi..numara yapma bana![]()

hoşgeldiiin.nerdesin yahu?gözlerimiz yollarda kaldı..iyi geceler
kaç senedir moskovadasın orda polis sorunu var diyorlar yakaladıklarını affetmiyorlar diye duydum dışarıda polis yakaladımı haraç istiyormuş yoksa karakola götürüyorlarmiş iyi rusça biliyorsan kurtarırsın kendini diye duydummoskova
biliyoruzsarışınlardan söz ediyorsun galiba , çok var dolu.![]()

öyleymiş ya ama ben inanmadım.aşırı milliyetçilerin işidir bence.herkez ööle değildir..kaç senedir moskovadasın orda polis sorunu var diyorlar yakaladıklarını affetmiyorlar diye duydum dışarıda polis yakaladımı haraç istiyormuş yoksa karakola götürüyorlarmiş iyi rusça biliyorsan kurtarırsın kendini diye duydum
gözümüz yollarda kaldı Yahu hoşgeldiniyi geceler
hoşgeldiiin.nerdesin yahu?gözlerimiz yollarda kaldı..